Facelle ovu teszt ma pozitív, melyikek a jó napok? Holnap már negatív lenne, ha megcsinálnám?
Figyelt kérdés
Tegnap majdnem egyforma erősek voltak a vonalak(előtte 5 napon folyamatos erősödés volt látható),ma egyforma erősek(sok napja csinálom,mert ciklusaim miatt nem lehet tudni a napot)akkor ma pozitív?2015. aug. 26. 21:22
1/6 anonim válasza:
Elvileg pozitív de nem biztos, hogy holnap negatív lenne. Ha több pozitív teszt van egymás után, akkor az utolsó a mérvadó. Peteérés pedig onnan 24-36 óra, valószínűleg holnap, persze ha a holnapi ovu teszt már negatív.
2/6 A kérdező kommentje:
azért kérdezem,mert nagyon elhúzódnak a ciklusaim,és folyamatosan sok napja egyik nap teszteltem egyik nap együtt voltunk hogy ne fogyjon annyi teszt,és a kedv mára elfogyott így nem tudom sokat veszítünk ha ma a potitív teszt ellenére kihagyjuk,egyikőnknek sincs kedve,ez már az 5, hónap,hogy próbálkozunk és harmadik baba lesz :) azért sok napja mert kiszámíthatatlanok,32-42 naposak
2015. aug. 26. 21:46
3/6 A kérdező kommentje:
ja és nekem lelkifudalásom lenne ha kihagynánk de nem akarok muszájból... és szeretnénk ha végre összejönne a baba
2015. aug. 26. 21:48
4/6 anonim válasza:
Holnap a tökéletes egyébként a 24-36 óra miatt. De ha voltatok együtt pl tegnap, akkor meg az is elég.
5/6 A kérdező kommentje:
akkor holnap lesz a nap és utána is van esély még?meddig?holnap teszteljek?
2015. aug. 26. 21:50
6/6 anonim válasza:
Hogy utána van-e esély, az függ a teszttől is. Ha holnap vagytok együtt akkor felesleges tesztelni szerintem, ha még mindig pozitív is lenne, úgy is jó az együttlét a holnapi. Ha még mindig pozitív a teszt holnap akkor holnaputáni együttlét is jó, ha holnap negatív a teszt is lehet jó holnapután de kisebb az esély, mivel a petesejt 12-24 óráig él. Vagy odaérnek addig a katonák, vagy nem. Nem tudni, hogy ez 12 óra vagy 20 pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!