Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

1 hete késik a vérzésem.A tesztjeim halványak,de nem is tudom lehet csak ét látom pozinak :(.Szerintetek?

10-es One Step nem reggeli első vizeletből,száradás közben

[link]

Ugyan az a teszt száradás után

[link]

Tegnapi X-epil és a ma reggeli (az alsó a mai)

[link]

Ciklusom általában 32-36 naposak,de most már a 42 napon tartok.

Köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 11. 16:57
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:
Bocsi szerintem is negatív. Itt csak 1 csík van. Maximum a vaku miatt látszik a másik. De az csak a helye ahol meg kéne jelennie a piros csíknak.
2015. nov. 13. 21:29
 42/52 anonim ***** válasza:
13 as vagyok! Kerdezo meg mindig total negative a teszted,en a helyedbe elmennek egy nogyogyaszhoz es megnezetnem,magam nem egyfolytaba a negativ teszteiddel,boldogitott itt a nepeket! Ja en is haromszor voltam terhes,es hidd el a pozitiv teszt nem ilyen mint a tied...
2015. nov. 16. 03:32
 43/52 anonim ***** válasza:
Ez bizony teljesen negatív, csak a csík helye látszik, az is alig. Sajnálom kérdező, de csak magadat bántod ezzel a butasággal...
2015. nov. 16. 07:52
 44/52 anonim ***** válasza:

Nos m lett veled kérdező??

Teszteltem azóta?

2015. nov. 17. 10:01
 45/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem teszteltem azóta,de a menstruációm még mindig nem jelentkezett.Elméletileg pénteken megyek orvoshoz ha nem kell mennem dolgozni.

2015. nov. 17. 16:46
 46/52 anonim ***** válasza:
De joo ott Mar baba van,bar en eddigis pozitívnak lattam a teszted😊
2015. nov. 17. 17:11
 47/52 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy!Köszönöm!

Igazából nem mertem tesztelni mert eléggé lelomboztak azok aki folyamatosan negatívnak mondták a tesztjeimet.Pénteken az orvos tán okosabbak leszünk :)

2015. nov. 17. 18:44
 48/52 anonim ***** válasza:

Remel sikerul belinkelnem az én "halvány"pozi tesztemet,amire szintin sokan "nem mindenki"negatívnak lattak.

Pedig pozitiv mert leheletnyi szine van.

En ezert gondoltam azt es gondolom most is hogy tuti baba van nalad.

[link]

[link]

Menstruáció keses utan egy hetel lett ilyen pozi a tesztem.

2015. nov. 17. 19:07
 49/52 A kérdező kommentje:

Aranyos vagy,hogy feltetted a képed.Egyértelmű pozi volt nem is értem miért mondtak rá negatívot...

Amikor csináltam az x-epil tesztet akkor egy másik tesztem ma még aznap ilyen lett:

[link]

Mivel elég haloványka így fel sem mertem rakni mert így a másik tesztért is kaptam...

2015. nov. 17. 19:42
 50/52 anonim ***** válasza:
Igaz halvány de én ezen is latom hisz van szine.
2015. nov. 17. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!