Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

1 hete késik a vérzésem.A tesztjeim halványak,de nem is tudom lehet csak ét látom pozinak :(.Szerintetek?

10-es One Step nem reggeli első vizeletből,száradás közben

[link]

Ugyan az a teszt száradás után

[link]

Tegnapi X-epil és a ma reggeli (az alsó a mai)

[link]

Ciklusom általában 32-36 naposak,de most már a 42 napon tartok.

Köszönöm a válaszokat!

2015. nov. 11. 16:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

En mindig a clearblue digitális tesztet hasznalom es ajanlom is.

Amennyi tesztet elotel mar ara kb megfelel az ajánlott tesztemnek.

Miert is jo?

Mert azon nem kell keresgetni hogy van e második csik vagy nincs?ha van esetleg szelem csik e?

Mert a tieden első kettőn meg latok is "valamit de az utoslo 2sajnos full neganak latom.

Ajánlót testsztel tesztelj ha megteheted ott kiírja hogy + vagy - es póz esetén a hetet is kb.

2015. nov. 11. 17:55
 12/52 A kérdező kommentje:

A környékben sajnos nem lehet kapni digitális tesztet és rendelésre se hoznak :(.

Majd várok még pár napot és ha akkor sem jön meg tesztelek és ha az is ilyen jövőhéten elmegyek orvoshoz.

2015. nov. 11. 17:57
 13/52 anonim ***** válasza:
Ez teljesen negativ! Aki erre pozitivat mond minden roszindulatu nelkul surgosen menjen szemeszetre mert ezeken mindegyik en egy csik van kerdezo neked meg ajanlom a Google ird be pozitiv terhesegi tesztek es hasonlisd osze a tieddel...
2015. nov. 11. 19:29
 14/52 A kérdező kommentje:

Kedves 13-as!

Köszönjük szépen az építő kritikát.Minden pozitívnak látó nevében megígérem elmegyünk szemészetre és én külön este alvás helyett a google-t fogom nézni,hogy mit is jelent a pozitív teszt.Viszont semmi rosszindulat nélkül írom neked,hogy te is nézegets a google-t,hogy mit jelent a normális nem bunkó válasz :)

2015. nov. 11. 20:10
 15/52 anonim ***** válasza:
100%

13-as, ha valamit többen látnak, te pedig esetleg nem, akkor benned véletlenül sem merül fel, hogy te tévedsz?!

Az első kettőn lehet, hogy csak száradási vagy fals a csík, de van! Szemészetre nem annak kell menni, aki észreveszi az ott lévő dolgokat, hanem aki nem! ;)

2015. nov. 11. 22:05
 16/52 A kérdező kommentje:

15-ös!

Az első kép nem száradási hanem akkor száradt szóval azt nem lehet behaluzni :D.

Köszönöm szépen,hogy mellém álltál :)!

2015. nov. 11. 22:13
 17/52 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta? :)
2015. nov. 12. 08:14
 18/52 anonim ***** válasza:

Én csak a One Step-et látom pozitívnak, és szemüveget viselek, szoktam járni szemészhez is, szóval elvileg korrigálva nincs gond a látásommal-a fentebbi hozzászólónak üzenve, de csak most írok ide először.

Én elmennék lassan dokihoz, a kései menses és a halvány pozitív tesztek miatt.

Szurkolok hogy baba legyen! :)

2015. nov. 12. 10:45
 19/52 A kérdező kommentje:
Ma nem teszteltem már csak 1 teszt maradt azt holnap megcsinálom és ha lesz rajta valami akkor irány a doki.
2015. nov. 12. 16:41
 20/52 A kérdező kommentje:

[link]

Ma reggeli x-epil.

2015. nov. 13. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!