Pozitív vagy negatív?
1 hete késik a vérzésem.A tesztjeim halványak,de nem is tudom lehet csak ét látom pozinak :(.Szerintetek?
10-es One Step nem reggeli első vizeletből,száradás közben
Ugyan az a teszt száradás után
Tegnapi X-epil és a ma reggeli (az alsó a mai)
Ciklusom általában 32-36 naposak,de most már a 42 napon tartok.
Köszönöm a válaszokat!
En mindig a clearblue digitális tesztet hasznalom es ajanlom is.
Amennyi tesztet elotel mar ara kb megfelel az ajánlott tesztemnek.
Miert is jo?
Mert azon nem kell keresgetni hogy van e második csik vagy nincs?ha van esetleg szelem csik e?
Mert a tieden első kettőn meg latok is "valamit de az utoslo 2sajnos full neganak latom.
Ajánlót testsztel tesztelj ha megteheted ott kiírja hogy + vagy - es póz esetén a hetet is kb.
A környékben sajnos nem lehet kapni digitális tesztet és rendelésre se hoznak :(.
Majd várok még pár napot és ha akkor sem jön meg tesztelek és ha az is ilyen jövőhéten elmegyek orvoshoz.
Kedves 13-as!
Köszönjük szépen az építő kritikát.Minden pozitívnak látó nevében megígérem elmegyünk szemészetre és én külön este alvás helyett a google-t fogom nézni,hogy mit is jelent a pozitív teszt.Viszont semmi rosszindulat nélkül írom neked,hogy te is nézegets a google-t,hogy mit jelent a normális nem bunkó válasz :)
13-as, ha valamit többen látnak, te pedig esetleg nem, akkor benned véletlenül sem merül fel, hogy te tévedsz?!
Az első kettőn lehet, hogy csak száradási vagy fals a csík, de van! Szemészetre nem annak kell menni, aki észreveszi az ott lévő dolgokat, hanem aki nem! ;)
15-ös!
Az első kép nem száradási hanem akkor száradt szóval azt nem lehet behaluzni :D.
Köszönöm szépen,hogy mellém álltál :)!
Én csak a One Step-et látom pozitívnak, és szemüveget viselek, szoktam járni szemészhez is, szóval elvileg korrigálva nincs gond a látásommal-a fentebbi hozzászólónak üzenve, de csak most írok ide először.
Én elmennék lassan dokihoz, a kései menses és a halvány pozitív tesztek miatt.
Szurkolok hogy baba legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!