Utolsó arra nem gondoltál,hogy később volt az ovum?És azért csináltam még 2-t mert hormonpótlásra szorulok majd.Nem kedvtelésből teszem.3 különböző teszten is megjelent a második csík akkor lehet,hogy mégsem téves csak korán csináltam?
Az,hogy neked egyből kijött az erős csík nem azt jelenti,hogy másnak is egyből ugyan úgy kijön....minden szervezet más..
2015. nov. 13. 18:35
34/52 anonim válasza:
nekem is az első babánál később volt az ovum 39 napos ciklusok mellett.. mégis kijött a a 2. csík. a te tesztjeiden viszont nincs legalábbis amiket föltettél azokon nincs 2. csík. de ha te igenis látod akkor nem tudom miért kérdezted másoktól is. se a tegnapelőttin se a main nincs. annak semmi értelme hogy bebeszéled magadnak. lehetett bármennyivel később az ovud.. akkor is már szépen mutatná a teszt. de nem vitázok veled. ha úgy látod hogy van akkor gratulálok a babához. csak akkor ne töltögess föl negatív teszteket mert arra nem lehet azt mondani hogy pozi.
2015. nov. 13. 18:54
35/52 anonim válasza:
ma 17:29
Szuper okos vagy és a teszted is biztos szuper erős lett, de nem látjuk mert egy képet nem tudsz belinkelni... Inkább hallgatnék a helyedben... Neked gondolom könnyen összejött a 3 terhesség, nem vadásztad úgy a csíkokat, mint azok, akik éveket vártak. Én nem örültél úgy, és reménykedtél úgy egy halvány kis csíkon, mint az aki csak negatív teszteket látott hosszú hónapokig! Örülj neki és légy boldog, de nem kéne másokkal rosszindulatúskodni...
Kérdező, én látom a csíkot, főleg az utolsón, nagyon szorítok, hogy erősödjön!
2015. nov. 13. 19:00
36/52 anonim válasza:
nagyon ismerheted az életem hogy ezt írod. honnan tudod hogy én nem-e vártam csíkokat? rengeteget teszteltem már. aki ezeken a képeken amiket föltett a kérdező 2 csíkot lát azt nagyon sajnálom!!! a remény hal meg utoljára csak azt tudom még mondani!!!
2015. nov. 13. 19:12
37/52 anonim válasza:
és ott a kép! ami meg is nyitható mert másodjára sikerült a link. de ezek szerint ezt is rosszul látod :D :D
2015. nov. 13. 19:13
38/52 anonim válasza:
és nem rosszindulatúskodok csupán csak nem fogok olyat mondani ami nincs!! ami negatív az negatív el kell fogadni. majd legközelebb lehet összejön. ennyi. elhiheted hogy egy vetélés után mondjuk mennyire vártam azt a csíkot!!!! és nem jött!! utána 1 hónap múlva meg igen!! attól hogy föltettem volna még én is ide a negatív tesztemet attól még nem lettem volna hamarabb terhes!
2015. nov. 13. 19:18
39/52 anonim válasza:
ma 19:13
Egyik linkedet se lehet megnyitni.. de ne is kínlódj vele, mert a kutyát sem érdekli a teszted! Se a hozzászólásaid!
2015. nov. 13. 20:46
40/52 anonim válasza:
nekem megnyitja :) de ezekszerint sokat próbálkoztál. kutya vagy? nagyon meglehetsz keseredve nagyon sajnálom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!