Mikor érdemes leghamarabb terhességi tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, az előző ciklusom 32 napos volt. előtte a gyógyszer miatt mindig 28 naposak voltak.
ma van a 28. ciklusnap, szerintetek mikor érdemes leghamarabb tesztelni?
2015. nov. 11. 12:24
11/14 anonim válasza:
Én drukkolok!Hogy alakul? Csináltál már tesztet? 7-es voltam. :)
12/14 A kérdező kommentje:
32. cn van ma. Nem jott meg es jelet sem erzem. 3napja emelkedik a hom mar 36,8 volt reggel. Meg nem teszteltem, de mar nagyon nehezen birom! Koszonom a drukkolast, megirom ha tortenik valami
2015. nov. 15. 10:11
13/14 anonim válasza:
Juj de izgi :)) Most mar csinalj tesztet hatha mutat valamit!! Drukk
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ha jol szamoltam az ovum a 24.ciklusnapon volt igy most kb 38 napos lesz a ciklusom. Nagyon izgulok, a hom 6 napja az egekben, 3 napja 37 folotti. faj a derekam, szurkal az alhasam, bagyadt vagyok...Ma van a 35. Cn. Meg varok a teszttel, drukkoljatok!
2015. nov. 18. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!