Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Honnan tudom, hogy hányadik...

Honnan tudom, hogy hányadik DPO-n vagyok és mikor érdemes leghamarabb tesztelni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
vagy akkor tesztelj ha nem jön meg, vagy aktus után 10-14 nappal.
2014. jan. 22. 12:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha nem figyeled a peteérésed, akkor sehogy.

Esedékes vérzés napján vagy kimaradt vérzés esetén tesztelj.

2014. jan. 22. 13:12
 3/11 A kérdező kommentje:
mérem a hőmet, csak nem tudom mikor lehetett, ez az első hónapom és nem nagyon értek hozzá
2014. jan. 22. 13:14
 4/11 A kérdező kommentje:
2014. jan. 24. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Holnap megpróbálhatsz egy tesztet. nekem is 12-ik nap mutatta, hogy pozitív, csak halványan. Lehet sikerült, mert fent van a hőd. :) De ha kibírod akkor hétfőn tesztelj, az a tuti! Szurkolok. Írj hogyan alakult!
2014. jan. 24. 20:22
 6/11 A kérdező kommentje:

szia, sajnos negatív lett :(

ez a mai: [link]

2014. jan. 27. 08:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia, a görbéd nagyon biztató!!!

Szerintem még korai volt a teszted, azért is lett negatív.

Ahogy Én látom, nem akkor volt meg az ovud, amikor a gép behúzta, hanem 3 nappal később....

Szóval szerintem még ne aggódj, ha a hét vége feléig is ilyen szépen fent marad a hőmérsékleted és nem jön meg a menzeszed, nyugodtan tesztelhetsz újra, akkor már biztosabb eredményt fogsz kapni!!!

Nagyon drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett! :)

2014. jan. 27. 10:17
 8/11 A kérdező kommentje:
mindenképp, köszönöm!
2014. jan. 27. 11:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia már sokszor írtam Neked. Holnap derül ki hogy most megvolt-e az ovud a 32. ciklusnap környékén.

Mert bár a hőd emelkedett, de nem volt meg a kritériumoknak megfelelő változás, viszont most lehet hogy megvolt végre.

A gyógyszert az orvos mondta hogy szedd? Voltál nála mostanában?

2014. jan. 27. 11:46
 10/11 A kérdező kommentje:
természetesen a doki írta ki az utrogestant
2014. jan. 27. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!