Van itt valaki, aki november 15 körül nemvárja?
Sziasztok,
Teszteltem ma is (én tettem fel a tegnapit), ma is ugyanolyan kis vérszegény a 2. csík, de ma már kijött időn belül. Ez még mindig lehet csak szellemcsík, gondolom. De sebaj, pár nap és kiderül. ;)
Éjszaka arra ébredtem amúgy, hogy nem bírtam hasra feküdni, úgy fájt a mellem. Na ez olyan "tünet" aminek nagyon örülök. :P
Remek hir :) szoritok
En meg kozben szetizgulom magam,hogy megfog e jonni,vagy sem. De tovabbra sincs tunetem, a hasfajasok is elmúltak.
Sziasztok!
Továbberősödött a csík, ma már egyértelműen pozitív egy Facelle és egy Predictor is. :))))))
Most már be merek számolni a tünetekről, ha már a kérdésben kérdezted. ;)
Voltak amolyan "bármi lehet" tüneteim, mint mell és méhszurkálás, petefészek fájdalom, fáradtság... De ezekre nem sokat adtam.
Viszont voltak jelek, amik így, 3. terhességnél már árulkodóak voltak:
az említett cicifeszülés, beágyazódáskor 4 napig hasmenés, beágyazódás után +3-4 tizedes alaphő-emelkedés (trifázisos görbe) és az ágyéki vérbőség (avagy húwowszex :D).
Persze ezek annyira eltérőek lehetnek egyénenként... Nálam általában ezek voltak és baromi hamar jöttek!
Szurkolok a még tesztelés előtt állóknak! ;)
Nekem hivatalosan holnap kellene megjonnie,persze nagyon nem orulnek neki..
Nekem ugy kb 3-4 nappal ezelottig feltunoen sok folyasom volt, meg feszult a hasam, ma viszont mar szurkalt delelott, azthittem meg is jon.
Gratulálok a pozitív teszthez!!! :)
Én még mindig várakozok, jövőhét végénél nem is tesztelek hamarabb (szombatra várom) mert félek a csalódástól... Pár napja nekem is nagyon feszül a mellem, kb. hozzáérni sem lehet. Ez mondjuk mensi előtt is így van, bár most fokozottabbnak érzem (mondjuk, lehet hogy csak beképzelem magamnak, nem tudom...)
Szurkolok csajok, nagyon várom a teszteredményeket.
Nekem ma/holnap jött volna meg, de bízom benne, hogy a pozitív tesztek és a tünetek okozója erősen kapaszkodik. ;)
Ha pozitív, akkor minek stresszeled? Ez nagyon nem szép! 3:)
Mi is azt beszéltük, hogy ha most nem jön össze, akkor én csináltatok hormonsort, meg monitorizálást és ha nálam minden oké, akkor jön neki a spermavizsgálat. Végülis úgy mondtam meg, hogy van egy jó hírem: megúszta a termékenységi vizsgálatot! :D
Nekem ez a 32.nap
Televagyok pattanassal,a hasam neha feszit,tegnap,ma mensi gorcseim voltak, sejtettem hogy itt a veg,viszont sehol semmi. 2-3 napot meg biztos varok tesztig, nemakarok csalodni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!