Lehetek terhes? 17/L
Fogamzásgátló gyógyszert szedek több mint 3 hónapja.
Eleinte sokszor volt hányingerem és émelyegtem, de ez arra fogható hogy elkezdtem szedni. Minden rendben ment, mindaddig mig 2 hete megjött,és újból elkezdtem a gyógyszer szedését a következő levéllel. Azóta amióta elmúlt a menzeszem azóta 2 hete folyamatosan hányingerem van.Reggel nem mindig, inkább napközben.
Nem tudom mi lehet az oka. És hozzáteszem , a barátom egyszer se ment el bennem.
Menj el a nőgyógyászodhoz!!!
Kétlem, hogy terhes lennél. Ellenben több mint valószínű, hogy másik gyógyszert fog felírni, mivel mellékhatási vannak a bogyódnak.
Nyilván nem vagy terhes, hanem a gyógyszer nem megfelelő számodra. Menj vissza a dokihoz és felír majd másikat.
Ugyan azt nem értem minek a gyógyszer, ha nem élvez beléd a barátod? Vagy nem ezért szeded, hogy ne kelljen más módon védekezni és lehessen "rendesen" szexelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!