Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 pozitiv tesztem van az...

4 pozitiv tesztem van az orvos szerint nem vagyok terhes jart mar valaki igy?

Figyelt kérdés
10 napja késik csináltam tesztet 4 félét négy pozitiv tesztel egyik nap volt par barna pöttyom dokihoz mentem kizarta a terhesseget. Menstruacio azota sincs mellek ket meretet nottek szedules hanyinger fejfajas fent all. Orvos utan meg egy teszt pozitiv nem halvanyan eros ket csikos. Lehet sot biztos koran mentem dokihoz de a 3,3 mm endometrium miatt felek mi lehet
2015. nov. 7. 10:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Itt is egy kerdes ezzel kapcsolatban:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Van remeny!

2015. nov. 7. 16:58
 32/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 5mm lenne jobban örülnék magne b6 kicsit lenyugtat remélem a mellfájdalom is attol enyhül. Folyamat vizsgalgatom magam. 2 nap mulva kell visszamennem de az is korai. 2002- en volt egy hasonlo esetem ultrahangon semmi a laboratoriumi teszt neg hotmontablettat adtak akkor majd 20 nap mulva bocsi mégis baba persze akkor nem tarthattam meg. Ha most is ezt mondjak nem hagyom annyiban
2015. nov. 7. 17:35
 33/40 anonim ***** válasza:
esetleg ügyeletre nem tudsz ma elmenni?
2015. nov. 7. 20:43
 34/40 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy olyan élményem, hogy pozitív teszt után mentem orvoshoz, akinek csak hasi uh volt a rendelőjében. sokáig keresgélt, de nem látott semmit, megbeszéltük, hogy másnap reggel bemegyek a kórházba, megnéz hüvelyi uh-val is. Még egy utolsót forgatott az uh fejen, és akkor hirtelen feltűnt a babám dobogó szíve. 3. gyerek, azonnal tudtam mit látok, felismertem a pulzálást. Mondta, hogy nagyon hátrahajló a méhem, és a baba totál oda fészkelte be magát.

Remélem Neked is csak valami hasonlóan banális magyarázata van, hogy nem láttak semmit.

2015. nov. 7. 21:15
 35/40 A kérdező kommentje:
De jo hogy ezt mondod emlekszem egy eve voltam hasi ih egy masik varosban ahol az unokatestverem dolgozik o vitt be az ultrahangra igy nagyon kedvesek voltak velem ott mondtak hogy hatrahajlo mehem van akkor mondtam is az itteni dokimnak aki azt valaazolta ez hulyeseg. Akkor viszont lehet annak volt igaza holnap felkeresek egy masik orvost itt sajna csak ez az egy van
2015. nov. 8. 08:25
 36/40 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed, akár magándoki, vagy 4d-s rendelő...Nagyon érdekes ez hasi uh ilyen korán.. Drukkolok, írd meg mindenképpen! Jó?:)
2015. nov. 8. 11:32
 37/40 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanacsokat most voltam a dokinál baba van es jo helyen 😃
2015. nov. 9. 13:56
 38/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok és jó egészsèget igyázzatok magatokra.
2015. nov. 9. 14:16
 39/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2015. nov. 9. 17:34
 40/40 anonim ***** válasza:
Gratulalok neked:)))))
2015. nov. 10. 06:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!