Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 pozitiv tesztem van az...

4 pozitiv tesztem van az orvos szerint nem vagyok terhes jart mar valaki igy?

Figyelt kérdés
10 napja késik csináltam tesztet 4 félét négy pozitiv tesztel egyik nap volt par barna pöttyom dokihoz mentem kizarta a terhesseget. Menstruacio azota sincs mellek ket meretet nottek szedules hanyinger fejfajas fent all. Orvos utan meg egy teszt pozitiv nem halvanyan eros ket csikos. Lehet sot biztos koran mentem dokihoz de a 3,3 mm endometrium miatt felek mi lehet
2015. nov. 7. 10:37
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

"3 mm-es endometrium vastagság a menstruáció előtt az nem normális. A megtermékenyités esetén az endometrium vastagsága minimum 8 mm-es vastagságúnak kell lennie. Átlagosan a menstruáció után 5 mm-es és menstruáció előtt akár 15 mm-es vastagságú lehet, de természetesen az változik, hogy az illető szed-e fogamzásgátlót / akkor vékonyabb / vagy szült-e már , s hány szülés volt vagy terhesség, ezért sok tényező befolyásolja az endometrium vastagságát.

Mastopathia: ismeretlen eredetű emlő fájdalom, de mivel nem tapintottak körülirt kóros képletet, s ciklus függő panaszai vannak, úgy nem kell félni, s tüneti kezelést kell alkalmazni."

[link]

2015. nov. 7. 11:14
 12/40 anonim ***** válasza:

az nagyon vékony!

meg tudod mutatni a tesztjeidet!!

2015. nov. 7. 11:15
 13/40 anonim ***** válasza:
Màsik orvos. Nagyon érdekel, hogy mi lesz veled, ìrj majd.
2015. nov. 7. 11:16
 14/40 anonim ***** válasza:

1. másik orvos

2. ha hasin semmi se látszik, akkor hüvelyi ultrahang. Nekem még SZTK-ban is hüvelyit csinált a doki, mikor nem látta a babát. Hüvelyin már látta.

Ami a legfontosabb, másik orvos, mert azért 10 nap késéssel, ami ma már ugye több is, azért kellene valamit látni, ha hasin nem is, hüvelyin igen.

2015. nov. 7. 11:18
 15/40 anonim ***** válasza:
Megmutatnád a tesztjeid?
2015. nov. 7. 11:35
 16/40 anonim ***** válasza:
Egyebkent a holyag teltsege is befolyasolja az uh.ot ha keveset ittal elotte.Nekem 5 hetesen petezsak latszott.6.heten semmit nem latott azt mondtak felszivodhatott de menjek egy het mulva ujra.7.heten meg csak ennyit mondott: Hopsz megvan ver a szive :) Kivanom neked a legjobbakat! Es valts orvost.
2015. nov. 7. 11:41
 17/40 A kérdező kommentje:
Hogy kell belinkelni a tesztet
2015. nov. 7. 11:52
 18/40 anonim ***** válasza:
a kepfeltoltes.hu-ra töltsd fel.
2015. nov. 7. 11:54
 19/40 anonim ***** válasza:
mikor volt az utolsó vérzés első napja?mikor volt ovud??
2015. nov. 7. 12:00
 20/40 anonim ***** válasza:

Szia. 3mm-es endometriumba nem tud beágyazódni a baba. Nem szeretnélek megijeszteni de ez a méhenkívűli terhességre jellemző. :(

A doki meg egy idióta. Alapból nem hasi

Uh-t kellett volna csinálnia hanem hüvelyit!!! Meg vérvétel, ez is alap! Mihamarabb keress fel egy másik orvost! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

2015. nov. 7. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!