1 napja kesik. Tegnapelőtt este volt egy kis rózsaszínes vérzésem, mellfeszülés és menszi szerű görcsök, ami tegnap délutánra teljesen el is múlt. Két tesztet csináltam, mindkettő -. Azért remenykedhetek szerintetek?
Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.Viszont a Fertilitys hőgörbém szerint tegnap még csak a 12 dpo jártam.A hőm még mindig 37.1,de semmi tünetem nincs már.2015. nov. 6. 06:46
41/46 A kérdező kommentje:
Szia Mandiga! Mi újság? Van valami tüneted? Teszteltél már? Ha jól számolom akkor lassan itt a tesztes időszak nálad. Nálam azóta semmi változás.Majd egy hét múlva megyek dokihoz.Remélem akkor már látni fogjuk a kis pocaklakót.:) Írj mi van veled! Izgulok!
2015. dec. 14. 08:05
42/46 mandiga válasza:
Szia.
Örülök, hogy írtál. Hát, korán volt ovum, nemrég kezdtem pecsételni, úgyhogy meg fog jönni, érzem is. 21. napon vagyok. Ha beindul a vérzésem akkor iszom a cickafark teát, ovutól pedig a palásfű teát. Sajnos baba nincs. :(
Pedig úgy örülnék neki.
Ha voltál dokinál akkor írj ám, nagyon kivi vagyok.
Örülök, hogy nektek sikerült. :)
Remélem nemsokára nekünk is összejön. Megbolondult a ciklusom teljesen, eddig semmi gondom nem volt. :(
43/46 A kérdező kommentje:
:( Hát sajnálom! Ahogy eldöntöttük nyáron, hogy jöhet a baba, nekem is el
2015. dec. 15. 07:29
44/46 A kérdező kommentje:
...elkezdett rendszertelen lenni a ciklusom,pedig előtte órát lehetett volna igazítani hozzá. Először volt hogy 1-2 napot késett, aztán tudod,a végén már 5-öt.Nem tudom mi volt ez. Aztán én is ittam a cickafark /palástfű teát,és most a sikeres ciklus elejétől a barátcserjét is.Nem tudom, hogy az segített-e,de nekem bejött.Biztos össze fog jönni nektek is! Szorítok nagyon! Majd írok doki után!
2015. dec. 15. 07:37
45/46 mandiga válasza:
Pont úgy mint én. Percre pontosan megjött, semmi gond nem volt. Mióta szeretnék még egy babát, azóta, megbolondult a hormonháztartásom. Hát bízom benne, hogy most nekem is helyre teszi, és utána esetleg sikerül. Nagyon szeretném, ő lenne az utolsó baba.
Örülök, hogy írsz. :)
46/46 A kérdező kommentje:
Szia Mandiga! Tegnap voltam dokinál.Megerősítette,hogy ott van a baba.Igazából még csak a petezsák látszik,majd egy hónap múlva kell visszamennem,akkor már több mindent tud mondani.Remélem minden rendben lesz.Te hogy vagy? Írj ám, ha sikerül a baba! Szorítok nagyon! Boldog karácsonyt kívánok neked!
2015. dec. 22. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!