1 napja kesik. Tegnapelőtt este volt egy kis rózsaszínes vérzésem, mellfeszülés és menszi szerű görcsök, ami tegnap délutánra teljesen el is múlt. Két tesztet csináltam, mindkettő -. Azért remenykedhetek szerintetek?

Szia.
Örülök, hogy írtál, és hogy érdeklődsz. Sajnos nem pozitív :( Azóta sem jött még meg. Dokinál voltam, azt mondta, nemsokára megjön. Most megint fájdogál a hasam, lehet épp esedékes lesz. Az ovutesztem 15-ös 3 napig negatív volt, most meg megint pozitív, a 25-ös One Step ovuteszt meg teljesen negatív. Várok pár napot hátha megjön, ha nem akkor ismét doki.
Uh volt, hüvelyi pénteken, annyi van a papirra írva, hogy endometrium 5 mm, ép ov. Okosabb nem lettem. Sztk.
Veled mizujs? Lassan kezdődhet nálatok ismét a babásodás.

Semmit nem mondott, gyógyszert sem adott. Teljesen kikészít, hogy mi a franc van velem. Ráadásul ma annyira úgy éreztem, hogy na most megjött, kicsit vártam, majd elmentem wc-re. A wc papiron ahogy megtöröltem, nagyobb mennyiségű rózsaszín barnás? nem tudom, mert a wc papir lila, szóval valami nagyobb folyás? jött ki, és azóta semmi, meg a betétemen sem volt semmi. A derekam az fáj. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet ez. Remélem nem ciszta? Alkalmanként fáj, majd pár nap szünet, majd ismét. Bedilizek. Valamelyik nap elmegyek magán dokihoz. Szomorú, hogy fizetni kell azért, hogy megtudd van-e bajod vagy nincs. :(
Én meg drukkolok nektek nagyon. És írj ám, mert kivi vagyok. :)

Szia.
Most látom, hogy írogattál nekem. Nagyon örülök.
Sőt, kifejezetten örülök, hogy sikerült nektek.
Elhiszem, hogy alig tudod felfogni, reménykedtél benne, de féltél az ismételt sikertelenségtől, most meg ott van. Hát ez szuper, nagyon nagyon örülök.
Szorítok, hogy nehogy megjöjjön.
Engem megviselt a múlt hónap, 25 napos ciklusból lett 43 napos. Nem volt ovum, a szervezetem csak próbálkozott. Én meg megijedtem, hátha bajom van, de megjött akkor de alig.
Hát most ismét ott tartok, hogy reménykedek. Nekem elvileg 19-én kellene nem megjönnie, hát jó lenne ha baba miatt nem jönne meg, nem pedig másért ismét.
Az 5. Dpo-n járok, most úgy néz ki a görbém is jól alakul, ilyen:
Mindenképp írj még, és veled együtt örülök. :))))
Gratulálok!!!!!!!!

Szia.
Nagyon szép kétcsíkos a teszted. :)
Veled fog maradni, nem lesz semmi gond.
Néztem ovuteszttel is, viszont csak 25-ös volt itthon, az nekem sem lesz pozitív, erősödik, majd elkezd halványulni, de én már tudom az mikor pozi. Rendeltem 20-ast is.
Most eddig jobban alakul a görbém, remélem is, hogy volt pé-m. 19-re nem várom, örülnék, ha sikerülne, de sok reményt nem fűzök hozzá. Teszteket már megvettem (hcg). :D
Van még pár napom, hogy tesztelgessek, de ár nagyon kiváncsi vagyok.
Nagyon örülök, hogy sikerült nektek. A legszebb karácsonyi ajándék. Bárcsak én is ezt mondhatnám magamról.
:(. Kiderül valami, írok, és köszönöm, hogy velem együtt izgulsz.
Nagyon kedves tőled. Írj ám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!