Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 napja kesik. Tegnapelőtt...

1 napja kesik. Tegnapelőtt este volt egy kis rózsaszínes vérzésem, mellfeszülés és menszi szerű görcsök, ami tegnap délutánra teljesen el is múlt. Két tesztet csináltam, mindkettő -. Azért remenykedhetek szerintetek?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.Viszont a Fertilitys hőgörbém szerint tegnap még csak a 12 dpo jártam.A hőm még mindig 37.1,de semmi tünetem nincs már.

2015. nov. 6. 06:46
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Hú,látom mindkét képen a csíkot! Szerintem így mindent összevetve baba lesz.:)Olvastam sok helyen, hogy van akinek csak 2-3 hét után mutatott valamit a teszt,de neked még az ovu.tesztek is nagyon biztatóak.Izgulok érted! Nekem holnap meg is éreznek a tesztek.25-ös erősségüt rendeltem.Jövő héten valamikor elkezdem.Neked kimutatta rendesen a pédet?
2015. nov. 12. 19:18
 22/46 mandiga ***** válasza:

Nem reménykedek babában, de örülnék ha az lenne. Az ovuteszt mutatta rendesen még jó egy hónapja, amíg meg nem jött. Mikor megjött, utána kezdődött ez a furcsaság az ovuteszttel. Mensim 3. anpján pozitív volt, 3 napig, majd negatív, és ismét elkezdődött a pozitív, és még mindig tart, ma is az volt. Mindegy mikor csinálom meg, reggel délután, este, egyformán pozi. Nem értem, de már nagyon kiváncsi vagyok, hogy miért. Többször érzem, hogy na most megjön, és semmi, majd elmúlik, és ismét megjön érzés, és megint semmi. Kellett nekem ovutesztelni. :)

Én is rendeltem 15-öst meg 25-öst. Holnapra megjön remélem, úgyhogy kivi vagyok nagyon. Köszönöm, hogy szorítasz nekem, én is neked nagyon szorítok. Írj ám majd. Olyan jó megbeszélni a dolgokat, pláne ha nem értünk semmit.

2015. nov. 12. 19:38
 23/46 A kérdező kommentje:
Hát igen,legalább ha kibeszéljük magunkból kicsit megnyugtat. Én nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz. Bezzeg aki nem szeretné annak simán összejön,mi meg már mindet bevetünk.Azt beszéltem a párommal, hogy még 1 hónapot várunk és ha akkor se jön össze akkor irány a doki,hátha kideríti mi lehet a baj.
2015. nov. 12. 21:26
 24/46 mandiga ***** válasza:

Voltam ma dokinál, megjött az eredményem. Kicsit elkenődtem. Mondtam neki, hogy egy hete késik, azt mondta, ha továbbra sem jön meg, egy hét múlva menjek vissza, addig vegyek tesztet. Már tesztfüggő vagyok.

Az eredményem elvileg jó lett, viszont ami nem hagy nyugodni az a Benignus sejtelváltozások, és gyulladt portio.

Semmit nem kaptam, vissza sem rendelt. Jó ez így? Ettől csak nem lehet, hogy folyamatosan pozitív az lh tesztem ugye? Végül is ahhoz semmi köze. Magán orvoshoz kell menni. :(

2015. nov. 13. 19:34
 25/46 anonim ***** válasza:
Gyulladt a mehszaj? Az nem tul jo :/
2015. nov. 13. 20:26
 26/46 mandiga ***** válasza:
Szerinted? Ez mit jelenthet? Nem kaptam semmit. Elmúlik magától? Vagy mi lesz? :(
2015. nov. 13. 20:33
 27/46 A kérdező kommentje:
Huh,fogalmam sincs mit jelent ez,de azért annyit megtehetett volna a doki,hogy ad valami magyarázatot, már csak hogy ha nem komoly akkor ne idegeskedj.Ha komoly lenne, csak írt volna valamit rá.Hát nem vagyok annyira oda a magán dokikért,de most lehet érdemes lenne elmenned hozzá,kicsit talán többet foglalkozik veled. A teszted hogy alakul? Veled izgulok! :)
2015. nov. 14. 20:00
 28/46 mandiga ***** válasza:

Örülök, hogy írtál. Hát az ovuteszt persze, hogy pozitív. A facelle az ugyanolyan, holnap reggel megint csinálok egy facelle tesztet. Tegnap úgy éreztem, na megjön. Azóta se semmi. 7 napja késik. Nem tudom mi ez. Ha nem jön meg, akkor pénteken ismét doki. :(

Vagy lenne egy pozi tesztem akkor érteném :)

De így. Csak bedilizek. :O

2015. nov. 14. 20:05
 29/46 A kérdező kommentje:
Hat igen, elég idegtépő amikor az ember nem tudja, hogy mi van.Gondolom mostanra már megcsináltad a másik tesztet is. Milyen lett? Nem próbálsz inkább egy másikat? Én lassan elkezdem használni az ovu.teszteket.Hát kíváncsi vagyok.Én most elkezdtem szedni barátcserje kapszulát.Sokan dicsérik.Már mindent bevetek.:)Viszont aggaszt, hogy a reggeli hőm ebben a ciklusban még nem ment 36.7-36.8 alá.Nem magas ez kicsit szerinted?
2015. nov. 16. 13:13
 30/46 A kérdező kommentje:
Mandiga,mi van veled? Pozitív lett végül a teszted?
2015. nov. 23. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!