Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyerekrol almodom, de a...

Gyerekrol almodom, de a ferjem nem szeretne meg egyet?

Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni, hogy teso nelkul nol fel gyerkocunk, viszont ferjem nem akar masikat. Jo viszonyban vagyunk, elvalni emiatt nem fogunk.Tudom, ha veletlenul megis terhes lennek, nagy nehezen de, elvallalna. Nem szeretnem, egy eleten at banni, hogy nem lett meg egy gyerekunk.Csak ragodom rajta, de ferjem, nem valtoztat velemenyt.

2015. nov. 4. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

9!

Mert az a nő viszont teljes szívből szereti a férjét, aki annak akarata ellenére gyereket akar, ugye?

2015. nov. 5. 12:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Sokmindenben lehet eltero velemenye ferjnek ill. felesegnek, ez nem ok a valasra. Viszont csak egy no tudja, mennyire vagyodik egy gyerek utan, hiszen o hordozza magaban. Amint montdam, nem valna el tolem a ferjem, biztos vagyok benne, mert szeret. De! O nem akar meg gyereket. Szamomra ez oriasi lelki problema.
2015. nov. 5. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod, hogy mit váltana ki belőle, ha csőbe huznad. Hiába szeret, ez egy akkora csalódás lehet, amin nem biztos, hígy túl tudna lépni.
2015. nov. 5. 12:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Ferjem muvesz, az o "gyermekei" az alkotasai. Beletorodne, ha lenne meg egy gyerkoc es idovel meg is szeretne. Biztos vagyok benne, hogy nem valna el es nem rosszabbodna kapcsolatunk. Eddig is nagyon jo apa. Tudom, most a vilag ellenem fog fordulni, ha ilyet irok, de amiota vilag a vilag leteznek pici csalasok. Nalam eppen egy csaladba cseppenne egy gyerek, ahol mindket szuli szeretni fogja. Ezen sokan megbotrankoznak most, vagy elitelik, de ez egy pozitiv csalas lenne. Viszont nap mint nap hallunk szornyu esetekrol, ahol emberek halnak meg, mert nem tartjak be a tuzvedelmi szabalyokat es az is csalasnak szamit. Szamomra a vilagon a legnagyobb kincs a gyermekneveles es a gyermek, mig ferjemnek a mualkotasai azok.Hat szamomra ez nagyon nehez lelki nyomor.
2015. nov. 5. 15:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy te mit gondolsz, az meg egy másik, hogy mi fog történni. Lehet, hogy igazad lesz, lehet, hogy nem. Ha nem, azzal tönkre vágod 4 ember életét : a már meglevő és a születendő gyerekét, a ferjedet meg a magadet. 4 ember szívna azért, mert te önző vagy. Szerintem hatalmas gondok vannak az ertekrendeddel, de ha szerinted ez jó csalás, akkor hajrá.
2015. nov. 5. 16:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tennem soha tonkre 4 ember eletet, eszem agaban se lenne soha. Inkabb engem nyomaszta a gondolat, hogy o nem akarta es megis lett.
2015. nov. 5. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Nézd, ha a férjed nem akar gyereket, te meg direkt teherbe esel és ő nem tolerálja, hanem elvalik tőled, akkor pont 4 életét vágsz tönkre. Tényleg ennyire fontos meg egy gyerek? Megyeri kockáztatni?
2015. nov. 5. 19:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Mar beszeltem ferjemme, arrol, hogy mi lenne ha veletleul megis megesne, o azt mondta, hogy mivel szeret ram bizna a dontest es nem valna es, hanem megtarthatnam a gyereket, de! ha rajta mulne o nem szeretne meg egyet. Nehez helyzet, mert sokat ragodom rajta es idom sincs a vegtelensegig.
2015. nov. 6. 09:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezen nincs mit rágódni, nem kell másik gyerek.
2015. nov. 6. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!