Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit lehet tenni, ha a párom...

Mit lehet tenni, ha a párom már babát szeretne, én meg még tartok a dologtól? Szeretném, csak még várnék vele.

Figyelt kérdés
Már csak megszakítással csináljuk, tehát valójában akármikor összejöhet, de én valamitől nagyon tartok, fájdalomtól, vetéléstől... Túlaggódom?

2015. szept. 3. 14:39
 1/8 A kérdező kommentje:
26N
2015. szept. 3. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:

hát, hogy mitől félsz azt neked kell tudnod...

szerintem nem kell aggódnod, hogy ha te is akarod akkor csináljátok, viszont ha várni akarsz mond el a párodnak...

22F

2015. szept. 3. 14:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Félek a változástól... de próbálok úrrá lenni magamon :)
2015. szept. 3. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:

lehet most félsz, sokan félnek a változásoktól...

de amikor már benne vagy, vagy éppen túl vagy rajta akkor meg ezt kérded "jéé ez csak ennyi volt?"

majd meglátod belejössz az anyáskodásba és a szülés lehet fáj, de sokan mondják, hogy megéri :)

22F

2015. szept. 3. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
:)) Igen, valóban sokan mondják. Lehet, hogy már késő is az aggodalmam, mert már benne vagyok. Ki tudja... megszakítással gyorsan másállapotba lehet kerülni :)
2015. szept. 3. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:

figyelj húgom 17 éves volt, sulit leszarta, meg kb "leszarom" életstílusban élt, érettségije sincs, aztán véletlen besikerült a gyerek egy olyan pasitól akinek nem lesz nagy karrierje, de mégis szereti a húgom...

amióta gyereke van azóta teljesen megváltozott...sokkal jobban odafigyel a beosztására, a gyerekkel foglalkozik, jó anya lett amit előtte nem néztem volna ki belőle...

szóval ez ösztönből jön majd :)

2015. szept. 3. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:

félni 10 év múlva is fogsz valószínű, mert akkor is fájni fog.az érzés, hogy érzed, hogy mozog és hogy hétről-hétre várod,hogy végre megfoghasd ez felbecsülhetetlen.

én hányos voltam nagyon meg rosszul voltam,de nagyon jó érzés.

Ha te nem szeretnéd ,akkor ne legyen.

2 embernek kell eldönteni,hogy legyen-e szerintem.

20 hkm.

2015. szept. 3. 17:28
 8/8 anonim válasza:
vagjatok bele még van 9 honapod :)
2015. szept. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!