Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 32 napos ciklusnál kb hol...

32 napos ciklusnál kb hol lehet a peteérés?

Figyelt kérdés
Ha pl ma megjön,akkor 14.-e körül van ugyanúgy,vagy 32 naposnál már nagyon eltérő? Vagy mindenképp nemvárt előtt 14 nappal lehet? Megvagyok zavarodva. Veszek ovu tesztet, sosem használtam még, szerintetek hányadikán kezdjek el tesztelni és kb hány db-ot vegyek :)
2015. nov. 1. 08:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam, nagyjából így tudtam én is. Regisztráltam a tervezettbaba.hu-ra, 10 perce megjött a menstruációm is, de várom hogy elkezdhessem jegyzetelni a hőmet is :)
2015. nov. 1. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
holnap reggel el is kezdheted mérni a hőd!!
2015. nov. 1. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok.. kösz a lepontozást! Nekem érdekes mindig a ciklusom 7. napján van a peteérésem... És erre úgy jöttem rá, hogy két hónapig az elejétől kezdve néztem LH teszttel. Mikor a középidő előtt pár nappal néztem sosem lett pozitív. Azért mert saját tapasztalatból adok tanácsot még nem kell leszólni...
2015. nov. 1. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is 28-29 naposak a ciklusaim, es nem a 14. napon van az ovum..altalaban a 17-18 napon van. En is probalkoztam ovu teszttel, es szinten ido elott abbahagytam a tesztelest. Mindig csak halvany pozi ogutesztjeim voltak. Azt hittem rossz a teszt. Aztan egyszer jott egy gondolat a 17. napon, h ott az a rengeteg ovu tesztem, megcsinalok mar egyet... Es teljesen dobbenten lattam, h annyira eros pozi, erosebb mint a kontroll..
2015. nov. 1. 23:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Probalkozni fogok a teszttel,terveim szerint 10.-e korultol. Aztan ha sokkal kesobb van,akkor jovohonapban pl 14.-e korultol. Utana kitanulom (ha addigra nem jonne a baba) a ciklus tablazatot hőmerozes altal es talan eleg is lesz havi 1-2 teszt :)
2015. nov. 2. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!