Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 32 napos ciklusnál kb hol...

32 napos ciklusnál kb hol lehet a peteérés?

Figyelt kérdés
Ha pl ma megjön,akkor 14.-e körül van ugyanúgy,vagy 32 naposnál már nagyon eltérő? Vagy mindenképp nemvárt előtt 14 nappal lehet? Megvagyok zavarodva. Veszek ovu tesztet, sosem használtam még, szerintetek hányadikán kezdjek el tesztelni és kb hány db-ot vegyek :)
2015. nov. 1. 08:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Általában a ciklus közepén van peteérés. 28 napos ciklus esetében 14. napon (plusz mínusz pár 1-2 nap). 32 napos ciklus esetében 16. ciklusnap (plusz-mínusz 1-2 nap). De ez csak az átlag. Van akinek egyáltalán nem a ciklus közepén van ovulációja. Érdemes 1-2 hónapot végig LH tesztelni, hogy megtudd, Neked mikor van pontosan.
2015. nov. 1. 09:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Uhh,akkor most hirtelen veszek 20 db-ot,az azért elég lesz igaz?
2015. nov. 1. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Az első rosszul tudja. Általában menstruáció előtt nappal van ovuláció attól függetlenül, hogy hány napos a ciklus.

28 naposnál 14. napon, 30 naposnál 16. napon, 21 naposnál 7. napon, 35 naposnál 21. napon.

Persze lehetnek kisebb eltérések, de normálisan a luteális szakasz kb. 14 napos.

Szóval neked 18. nap körül van valószínűleg, 14. nap előtt szerintem felesleges elkezdened tesztelni.

2015. nov. 1. 09:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Menstruáció előtt 14 nappal*
2015. nov. 1. 09:38
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Nálam az vált be, hogy mértem a hőmet. Fogalmam sem volt mikor van pé-m a baba meg csak nem jött. Vettem én is 25 ovutesztet, tesztelgettem, de okosabb nem lettem mert korán abbahagytam és mondjuk ki, a teszt sem volt a legjobb. Aztán rendeltem másfajta tesztet, és vettem a boltban is olyat amire sokan mondták, hogy jó és nekiálltam onnantól kezdve tesztelni ahogy elmúlt a mensim. Nos, most már tudom, hogy nekem sosincs a 14-15 napon.. (28-29 napos ciklusom van) Nekem a 18-20. napon van, 20 teszt elég lesz kideríteni, hogy neked mikor van. Arra figyelj, hogy este csináld és előtte ne pisilj és ne igyál vagy 2 órán át. Az utóbbi két hónapban csak 2-2 db-ot használtam el, hőmérőztem inkább, és a héten pozi lett a terhességi tesztem. Még dokinál nem voltam, de remélem van baba.
2015. nov. 1. 09:44
 6/15 A kérdező kommentje:

Gratulalok :)

A homerozes hogyan mukodik?

2015. nov. 1. 09:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: A normális luteális szakasz minimum 10 nap. Ha neked 20. napon van ovud és 28 napos a ciklusod, akkor a luteális szakaszod nem elég hosszú, ami sárgatest elégtelenségre utalhat. Gratulálok a pozitív tesztedhez, de abszolút jó szándékból mondom, hogy minél hamarabb menj el dokihoz, hátha szükséged van pótlásra.

De abban egyetértek, hogy a hőmérőzés jobb és gazdaságosabb, mint a tesztelgetés.

2015. nov. 1. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Igen, köszi, olvastam erről, fiatal sem vagyok, hétfőn reggel ott kezdek. Kivételesen magándokinál, nem az sztk-ban..

Ebben a hónapban minden más volt amúgy. Egyrészt kaptam homeopátiás készítményt. (biztos számít) Írtam a hőmet a tervezettbaba.hu-n és a ciklus.hu-n is. egyik 18. napra tette a pé-m másik 17. napra (meg is lepett az augusztusi és szeptemberi 20-22 naphoz képest) A hőm is ennek megfelelő.

Júni óta Avivázom. Júliusban voltam dokinál, hormonokat akkor nem néztek, (hiába kértem, jött azzal a szöveggel az orvos, hogy írjam a hőmet és ne görcsöljek hanem próbálkozzunk, még korai) viszont akkor nem volt pé-m, mert ultrahangon nézegetett folyamatosan. Tehát igen, ezért mondtam, hogy elhiszem, ha orvos mondja, hogy minden okés, addig nem.

Kérdezőnek ajánlom a fent említett oldalakat a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hosszú lenne kifejteni ide.

2015. nov. 1. 10:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megnézem és utánajárok. Köszönöm mégegyszer.
2015. nov. 1. 10:18
 10/15 anonim ***** válasza:
nincs mit, sok sikert!
2015. nov. 1. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!