32 napos ciklusnál kb hol lehet a peteérés?
Az első rosszul tudja. Általában menstruáció előtt nappal van ovuláció attól függetlenül, hogy hány napos a ciklus.
28 naposnál 14. napon, 30 naposnál 16. napon, 21 naposnál 7. napon, 35 naposnál 21. napon.
Persze lehetnek kisebb eltérések, de normálisan a luteális szakasz kb. 14 napos.
Szóval neked 18. nap körül van valószínűleg, 14. nap előtt szerintem felesleges elkezdened tesztelni.
Gratulalok :)
A homerozes hogyan mukodik?
Utolsó: A normális luteális szakasz minimum 10 nap. Ha neked 20. napon van ovud és 28 napos a ciklusod, akkor a luteális szakaszod nem elég hosszú, ami sárgatest elégtelenségre utalhat. Gratulálok a pozitív tesztedhez, de abszolút jó szándékból mondom, hogy minél hamarabb menj el dokihoz, hátha szükséged van pótlásra.
De abban egyetértek, hogy a hőmérőzés jobb és gazdaságosabb, mint a tesztelgetés.
Igen, köszi, olvastam erről, fiatal sem vagyok, hétfőn reggel ott kezdek. Kivételesen magándokinál, nem az sztk-ban..
Ebben a hónapban minden más volt amúgy. Egyrészt kaptam homeopátiás készítményt. (biztos számít) Írtam a hőmet a tervezettbaba.hu-n és a ciklus.hu-n is. egyik 18. napra tette a pé-m másik 17. napra (meg is lepett az augusztusi és szeptemberi 20-22 naphoz képest) A hőm is ennek megfelelő.
Júni óta Avivázom. Júliusban voltam dokinál, hormonokat akkor nem néztek, (hiába kértem, jött azzal a szöveggel az orvos, hogy írjam a hőmet és ne görcsöljek hanem próbálkozzunk, még korai) viszont akkor nem volt pé-m, mert ultrahangon nézegetett folyamatosan. Tehát igen, ezért mondtam, hogy elhiszem, ha orvos mondja, hogy minden okés, addig nem.
Kérdezőnek ajánlom a fent említett oldalakat a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hosszú lenne kifejteni ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!