A baratom betette nekem de ugy hogy elotte alaposan meg törölte magat szval szarazan de egy kis ideig volt bent. Utana kivette. Lehetek terhes?
"Èn 3 évig szexeltem megszakítással mégsem lettem terhes.. Lehet jönni azzal hogy biztos nem volt peteérésem.. Haha biztos utána pont akkor volt mikor első próbálkozásra összejött a baba :D Akkor majd ha valaki babát szeretne majd már szexelni sem kell elég ha a párja beteszi neki néhány másodpercre nem? Előadjátok itt magatokat mert a kérdező valószínűleg még gyerek... Hidd el kérdező hogy annyira de annyira kicsi az esély hogy tuti nem vagy terhes."
Egyet is értek veled, meg nem is. Én is sokáig napokig megszakítással szexeltem a barátnőmmel és tényleg nem volt semmi baj. Néhányszor rágörcsöltünk ugyan, de a végén semmi gond nem lett. Viszont egy idő után belegondoltunk hogy mi van ha mégis lesz baj belőle? Ezért elkezdtünk aktívan védekezni, így nem kellett annyit görcsölni ezen a témán hogy lesz e gyerek vagy sem.
Nem azt mondom hogy mindenféleképp lehet gyerek attól ha az előváladék bejut, mert baromi kicsi az esélye, így sokan feleslegesen f..snak még a felnőttek is basszus, de van sok ember akit akkor ér ilyen rémisztő nagy szerencse amikor nem számít rá. Ezért is jobb ha védekezel.
Persze aki meg gyereket akar annak meg össze se jön jóformán, az élet ilyen "igazságos".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!