A baratom betette nekem de ugy hogy elotte alaposan meg törölte magat szval szarazan de egy kis ideig volt bent. Utana kivette. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 00:58
11/21 anonim válasza:
A megszakítás és az előváladék nem ugyanaz :D Nem gondolkoztál még rajta? A megszakítás az hogy magömlés előtt kihúzza a férfi!! Ha nem húzza ki időben na akkor már van elég nagy esély a teherbeesésre.. Mi tudtunk vigyázni és sokan mások is. Előváladéktól meg nem lettünk terhesek. Van rá esély de mennyi???? Nevetséges!!
12/21 anonim válasza:
te inkább csak szopjál, semmiképp se adj esélyt a szaporodásodra
13/21 anonim válasza:
A kérdező nem említette hogy megszakították volna. Nem említette hogy a párja majdnem elment benne. Azt írta betette néhány másodperce. Na ne is haragudjatok de ennyitől aki terhes lesz én lábat csókolok neki!!
14/21 anonim válasza:
orvosvalaszol.hazipatika.com/kerdes/mennyi-az-eselye-annak-hogy-az-elovaladektol-teherbe-essen-valaki
Biztosan ti okosabbak vagytok mint az orvos!!!!!! :D Aki az ellenkezőjét állítja az szerintem még abban is hisz hogy orális úton teherbe eshet valaki!
15/21 anonim válasza:
orvosvalaszol.hazipatika.com/kerdes/az-elovaladektol-lehetek-terhes
16/21 anonim válasza:
Ja és kedves 10-es ne haragudj de én nevelem a lányom!! És 16 éves korában sem fog szexelni! Mert se nem engedném neki se nem lesz úgy nevelve se nem kapja meg rá az esélyt!! Bőven ráér később is! Sajnálom ha te nem így gondolod!
17/21 anonim válasza:
14es, még nem vagyok orvos, majd csak jövőre végzek, de nálunk mást tanítottak szülészet-nőgyógyászat órán.. de te biztos jobban tudod mint egy orvos...
18/21 anonim válasza:
Meg még kihagytam azt is hogy nem csak azért kell védekezni hogy ne essen teherbe!!! Hanem a betegségek miatt is!! A te lányod valószínűleg a betegségekről nem lenne felvilágosítva! Elküldenéd max dokihoz fogamzásgátlóért aztán váltogassa csak a partnereit kedvére végülis babája nem lesz :D A te felfogásod ez kb. Gratulàlok! :D
19/21 anonim válasza:
16-os még nem végeztél de akkor te már akkor is az összes orvosnál is okosabb vagy :) Ìrni meg bármit lehet itt. Én is írjam most hogy én meg most végeztem és nekem meg ezt tanították? :D Csak hogy nekem legyen igazam? Fotózd már le akkor a tankönyvedbe azt a részt légyszi ami leírja hogy előváladéktól lehet terhes egy nő de aszerint miszerint a kérdező föltette a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!