Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddőségi vizsgálatot szeretné...

Meddőségi vizsgálatot szeretnék, de a nőgyógyász nem javasolta, miért?

Figyelt kérdés
Férjemnek most lesz műtétje, mert herevisszér-tágulata van, és valószínű, hogy emiatt rossz a spermaeredménye. Azt mondta az andrológus, hogy 1 éven belül megtörténhet a terhesség.ezek után szerettem volna én is kivizsgáltatni magamat, de az orvos azt mondta, hogy csak vérvizsgálatot csinál, de ezt sem kéne. Én meg aggódom, hogy mi van, ha velem is van valami.3,5 éve próbálkozunk!!!Mit csináljak?
2010. márc. 18. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:

- Válts orvost.

- Menj el egy meddőségi központba, kérj időpontot (neten fennvannak).

2010. márc. 18. 12:12
 2/7 anonim ***** válasza:

a múltkor volt egy nőgyógyász a tévében és ő mondta jól h a nőgyógyászoknak is vannak szakterületei, ha valaki meddő ill. gyanus az ne egy hagyományos nődokitól várja a megoldást....kár h az orvosok gyakran nem ismerik be h kérem szépen ehhez én nem nagyon értek

a meddőségi központban mindkettőtöket figyelembe veszik, ill vannak olyan orvosok, akik kifejezetten erre szakosodtak, valószínű az orvosod úgy gondolja, h majd próbálkoztok megint egy évig....ő ráér, de legalább nem akar össze vissza gyógyszerezni, már ez is haladás....sok sikert!!!

2010. márc. 18. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, mint te, hogy a párom eredménye nem lett túl jó, erre azt mondta a nőgyógyászom, hogy nem vizsgál ki, mert nem velem van a baj! Azonnal meddőségibe mentünk, és kiderült, hogy párom teljesen egészséges, nekem jövőhéten lesznek meg az eredményeim. Jelentkezzetek be a meddőségibe, minél előbb. 3,5 év nagyon sok, mi másfél éve próbálkozunk. Sok sikert!
2010. márc. 18. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Keress másik orvost mert ezt a kettőt tehát a nő és a férfi kivizsgálását együtt végzik. Nálunk pl a férjem spermaeredménye 200 millió/ml volt aminek a 60 %-a volt ép és mozgott jól, először azt mondta az orvos hogy valamilyen kezeletlen gyulladás okozza, és bármikor bekövetkezhet a terhesség csak nem tudja mikor, ez lehet pár hónap és több év is. Ezért hormonvizsgálatot is csinált nála és a hormonjai az alsó érték alatt voltak, szinte mind, ami születéskori oxigén hiányos állapot miatt volt, írt fel neki a doki hormoninjekciót amit az inszemináció előtt kellett volna megkapnia. Ezek alatt az én vizsgálatom is folyt és kiderült az inzulin rezisztencia és elkezdtem a gyógyszeres kezelést, és amikor megszűnt az inzulin rezisztencia a férjem problémája ellenére is összejött a baba, a nőgyógyászom szerint a kettőnk együttes problémája okozta ezt, hiszen lehet, hogy más párral ez egyikünknél sem jelentett volna gondot, csak így együtt, és amint az én problémám megszűnt jött a baba. Úgyhogy a férjed egyedüli kezelése nem biztos hogy megoldja a gondot, érdemes közben téged is megvizsgálni márcsak a biztonság kedvéért, egy hormonvizsgálat, kórokozószűrés és cukorterhelés elég lenne egyenlőre.

22 hetes km

2010. márc. 18. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!Ez a nődoki foglalkozik meddőségi problémákkal is, ennek ellenére. Most azt nem tudom, hogy mit tegyek. Azért szerintem megcsináltatom a vérvizsgálatokat!azt akkor vihetem a meddőségibe, függetlenül attól, hogy nem ott csinálták?
2010. márc. 18. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Vihetni viheted, de szerintem ott úgyis elvégzik újból a vérvételeket, hormonvizsgálatokat. Feleslegesen húzod az időd ezzel a dokival. Szomorú,hogy az ember ennyire nem bízhat az orvosában, és hogy ennyire semmibe veszik a problémáinkat.:S

3. voltam

2010. márc. 18. 13:02
 7/7 A kérdező kommentje:
igen, most már én is így érzem!köszönöm, hogy ezeket megírtátok, megyek, és bejelentkezem!
2010. márc. 18. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!