Meddőségi vizsgálatot szeretnék, de a nőgyógyász nem javasolta, miért?
- Válts orvost.
- Menj el egy meddőségi központba, kérj időpontot (neten fennvannak).
a múltkor volt egy nőgyógyász a tévében és ő mondta jól h a nőgyógyászoknak is vannak szakterületei, ha valaki meddő ill. gyanus az ne egy hagyományos nődokitól várja a megoldást....kár h az orvosok gyakran nem ismerik be h kérem szépen ehhez én nem nagyon értek
a meddőségi központban mindkettőtöket figyelembe veszik, ill vannak olyan orvosok, akik kifejezetten erre szakosodtak, valószínű az orvosod úgy gondolja, h majd próbálkoztok megint egy évig....ő ráér, de legalább nem akar össze vissza gyógyszerezni, már ez is haladás....sok sikert!!!
Szia!
Keress másik orvost mert ezt a kettőt tehát a nő és a férfi kivizsgálását együtt végzik. Nálunk pl a férjem spermaeredménye 200 millió/ml volt aminek a 60 %-a volt ép és mozgott jól, először azt mondta az orvos hogy valamilyen kezeletlen gyulladás okozza, és bármikor bekövetkezhet a terhesség csak nem tudja mikor, ez lehet pár hónap és több év is. Ezért hormonvizsgálatot is csinált nála és a hormonjai az alsó érték alatt voltak, szinte mind, ami születéskori oxigén hiányos állapot miatt volt, írt fel neki a doki hormoninjekciót amit az inszemináció előtt kellett volna megkapnia. Ezek alatt az én vizsgálatom is folyt és kiderült az inzulin rezisztencia és elkezdtem a gyógyszeres kezelést, és amikor megszűnt az inzulin rezisztencia a férjem problémája ellenére is összejött a baba, a nőgyógyászom szerint a kettőnk együttes problémája okozta ezt, hiszen lehet, hogy más párral ez egyikünknél sem jelentett volna gondot, csak így együtt, és amint az én problémám megszűnt jött a baba. Úgyhogy a férjed egyedüli kezelése nem biztos hogy megoldja a gondot, érdemes közben téged is megvizsgálni márcsak a biztonság kedvéért, egy hormonvizsgálat, kórokozószűrés és cukorterhelés elég lenne egyenlőre.
22 hetes km
Vihetni viheted, de szerintem ott úgyis elvégzik újból a vérvételeket, hormonvizsgálatokat. Feleslegesen húzod az időd ezzel a dokival. Szomorú,hogy az ember ennyire nem bízhat az orvosában, és hogy ennyire semmibe veszik a problémáinkat.:S
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!