Menjek még ma? (Ügyelet
Figyelt kérdés
Menjek még ma?(ügyelet)
Az uh 14 mm- es méhnyálkahártya látszódott 8 nappal ezelőtt. Doki azt mondta
Nagyon korai terhesség. Ma barnáztam.... Úgy fél órája kezdődött.
A terhesség is ezzel kezdődött a nem várt napján....de csak annyit mondott
rá hogy előfordul. Attól tartok ma ő az ügyeletes és nem tesz semmit majd.
Vagy figyeljem tovább magam? Félek hogy nem vesznek komolyan mert
még nem látni a babát!
2015. okt. 29. 17:48
11/33 anonim válasza:
Vegyél vagy vetess magnéziumot. Is.
12/33 anonim válasza:
A magnézium jó ötlet, ártani biztosan nem árt, és lehet, hogy használ is.
13/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm.vettem be.
2015. okt. 29. 20:38
14/33 anonim válasza:
Hogy vagy kerdezo?Minden rendben?
15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed! azóta semmi....de nem is erőltetem meg magam.... csak szépen lassan csinálok mindent. És szedem a magnéziumot is.
2015. okt. 30. 10:14
16/33 A kérdező kommentje:
Ma megint barnázok.ebből orvos lesz ma szerintem....
Nagyon félek :-(
2015. okt. 31. 12:01
17/33 anonim válasza:
Én is barnáztam a terhességem 5. hetében, bementem a kórházba, kaptam gyógyszert, illetve 3 napig kórházi megfigyelés alatt voltam. Minden rendben volt utána, egészségesen született a kisfiam.
Neked is ezt javaslom. Minél előbb!
18/33 A kérdező kommentje:
Akkor te szerencsés vagy! Az ügyeletes ugy nézett rám mintha marslako lennék :-( annyival elintézte h előfordul....és vagy megmarad vagy sem :-( aztán látta h elég kétségbe esett vagyok....olyanokkal biztatott h csak pozitivan....mrg másnak is volt már igy.....
2015. okt. 31. 19:43
19/33 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,h neked akkor már uh-n látszódott petezsák vagy más?
2015. okt. 31. 19:44
20/33 anonim válasza:
Én vagyok a 9. válaszoló. A barátnőmnek azt mondta az orvosa, hogy a barnázás azért nem aggasztó, mert miközben ágyazódik be a baba, fúrja be magát a méhnyálkahártyába, meg alakítja ki a méhlepényt, és ezért ilyenkor sokaknál szivárog egy kis vér, de ez teljesen normális. Egyébként egy másik barátnőm, aki lombikos volt, szintén barnázott az első hetekben jó párszor, pedig ő még progeszteront is kapott alapból, nehogy elmenjen a baba (lombik után ez rutinból megy). Ő iszonyatosan félt, hogy ez azt jelenti, nem marad meg a terhesség, de neki is megmaradt, már a vége felé jár ő is. Szerintem nálad is ugyanez van! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!