Ovulációs tesztben kérek segítséget mert már semmit nem értek?
3 hónapja használom az ovulációs tesztet, de ilyen még nem volt. Örültem, hogy elérte a pozitív szintet. Ma első pisiből viszont elöbb megjelent a tesztcsík mint a kontrollcsík, eddig mindig várnom kellett 2-3 percet vagy többet is. Van görbém is, igaz nemrég vezetem, de már semmit nem értek. Lehet hogy valami bajom van? Vékony testalkatú vagyok, vannak már gyermekeim, soha nem volt semmi bajom.
Ezek a régebbiek:
Ez a mai:
Nagyon szurkolok,hogy baba miatt legyen. Kérlek mindenképp írd meg mi volt a dokinál.
Niki
Ezen is látom a második csíkot,igaz nagyon halványan,de látom. Nagyon kíváncsi vagyol mit gondol a dokid.
Niki
Voltam dokinál, viszont okosabb nem lettem. Majdnem úgy jött ki, hogy mi a francért mentem ilyennel oda. Sztk.
Baba nincs az biztos. A leleten ennyi áll:
TVS:norm, uterus antefl., endometrium 5 mm. M.k.o. ép ov.
Két hete késik. Megkérdeztem, akkor most ha nem jön meg mit csináljak? A válasz annyi volt, hogy meg fog jönni.
Szerintetek? Komolyan mondom, teljesen hülyén éreztem magam. Azt hittem ez természetes, hogy az ember ilyennel is dokihoz megy. De úgy látszik nem az.
Vettem cickafark teát. Hátha segít valamit. :(
Nem értem.
1, miért látni második csíkot,ha nincs baba.
2, 5mm-es endom.-al hogy jönne meg. Én úgy tudom,hogy ez kevés,bár orvos nem vagyok.
Nem tudsz elmenni másik orvoshoz? Mert elég furi doki.
Nekem is fura. Jövő héten elmegyek másik dokihoz.
Milyen vastag nyálkahártyával jön meg? Azt tudod? Ezek szerint mostanába ne is várjam? Bedilizek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!