Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovulációs tesztben kérek...

Mandiga kérdése:

Ovulációs tesztben kérek segítséget mert már semmit nem értek?

Figyelt kérdés

3 hónapja használom az ovulációs tesztet, de ilyen még nem volt. Örültem, hogy elérte a pozitív szintet. Ma első pisiből viszont elöbb megjelent a tesztcsík mint a kontrollcsík, eddig mindig várnom kellett 2-3 percet vagy többet is. Van görbém is, igaz nemrég vezetem, de már semmit nem értek. Lehet hogy valami bajom van? Vékony testalkatú vagyok, vannak már gyermekeim, soha nem volt semmi bajom.

Ezek a régebbiek:

[link]

Ez a mai:

[link]

[link]

2015. okt. 29. 11:35
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
6-os. Nekem is elöbb jött ki a tesztcsík mint a kontrollcsík, ma úgyszintén reggel és délután is, még mindig pozitív.
2015. okt. 30. 18:31
 12/54 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. A hőd,hogy alakul?
2015. okt. 30. 21:11
 13/54 A kérdező kommentje:

Szerintem siralmasan. Lehet tüszőrepedésem sem volt? Délután érzem, hogy fent van és 37 körül szokott lenni.

Értesz a hőgörbéhez? Az ovutesztem természetesen pozitív.

[link]

2015. okt. 31. 08:58
 14/54 A kérdező kommentje:

A felső a tegnapi, alsó a mai.

[link]

2015. okt. 31. 09:15
 15/54 anonim ***** válasza:

Szia. 6-os vagyok. annyira nem értek a görbékhez, csak a sajátomat tudom elmondani,hogy nekem is reggel az ébredési 36,7-36,8 között volt, de napközben 37,5 is volt. rendesen éreztem, hogy emelkedik. Látom szóba került a pcos. Én most szedtem clostibegyt-et, pont ezért, mert a petefészkek ( ultrahangon) erre utaltak. De nekem peteéréskor soha nem volt ilyen pozitív az lh teszt, mint neked. Csak akkor amikor a terhességet jelezte.

Remélem neked is ezért ilyen, nagyon szurkolok.

2015. okt. 31. 09:26
 16/54 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Igen, szóba került, de konkrétan nem tudom mi az a PCOS, nem tudom mit takar, mivel jár és hogy nyílvánul meg. Múlt hónapban nem volt ennyire pozitív az LH teszt, a kérdésemben felül ott a kép. Most meg ez van, és nem értem miért, vagy mi van, mi történik velem. Délutánra szabályosan érzem, hgoy fent a hőm, mikor megmérem 37, 37.1.
2015. okt. 31. 09:35
 17/54 A kérdező kommentje:
Még mindig pozitív az LH teszt. 4 nap múlva kell megjönnie. :(
2015. nov. 2. 10:43
 18/54 A kérdező kommentje:
4 napja kellett volna megjönnie, és még mindig pozitív az LH teszt. :(
2015. nov. 10. 00:10
 19/54 anonim ***** válasza:
Hcg tesztet csináltál? 6os vagyok
2015. nov. 10. 06:39
 20/54 A kérdező kommentje:

Szia 6-os. Csináltam ma délután, vettem facelle tesztet, de egyértelműen negatív. Szerintem holnap reggel még csinálok egyet, persze, ha nem jön meg addig, mert eddig semmi és a görcseim is elmúltak amik voltak. Ott tartok, hogy az ovuteszten a tesztcsík két napja erősebb mint a kontrollcsík. Jól haladok. :)

Ez a tesztem, csak szétszedtem, szerintem egyértelmű. Csak mi a fene történik velem, jó lenne tudni.

[link]

2015. nov. 10. 17:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!