Ennek az ovutesztnek nincs jelentősége?
5.napja ilyen az ovutesztem. Tudom,hogy ez alapesetben negatív. De most 2 napja késik és a terhességi teszt negatív.
sokat nem jelent, de most felbuzdultam es teszteltem en is.. nekem total halvanyan csikos :) az sem jelent semmit, bar en nekem majd jovo heten kellene (nem) megjonnie
van valami tuneted? szokott kesni? a terhessegi tesztet reggel csinaltad?
en szoritok.. max hnap csinalj ujabb hcg tesztet.. hatha.. ha az is negativ es nem jon meg akkor varsz 2 napot haatha. :) nalam mindig a remeny verzik el utoljara...
:)
Haaat.. faj a derekam..szurkal a mehem(azthiszem),megduzzadt a mellem,faj a fejem es egyfolytaban 36.2-n van a hom 2 napja a 35.8 helyett.
uh, nekem reggel volt 37,1.. peteereskor volt 35,7.. (na ilyenem sem volt meg) pé előtt meg 36,2.
figyu ha kesik az mar alapbol jo hír, szerintem a többi is lehet jó jel. reggel nézz egy tesztet.
a fejem nekem pé-kor fájt, de nagyon durván, azt hittem elájulok, plusz hányingeres volt. (tipikus aljas migrén 2 napig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!