Nektek milyen gyorsan lett pozitiv a teszt? Mennyi időre rá, hogy belemártottátok a vizeletbe? Egyáltalán van jelentősége, ha a teszten megjelőlt időhatáron belül van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 16:16
1/23 anonim válasza:
Nincs jelentősége, ha időn belül pozitív. Nekem kb. 1 perc volt.
2/23 anonim válasza:
Nekem azonnal pozitív lett, ahogy belemártottam, látni ahogy a pisit felissza a teszt csík és ahogy elérte a teszt csíkos részt már jött is, szóval nagyon hamar. Ez még nagyon nagyon halvány volt de eléggé egyértelmű.
Szeritnem nincs jelentősége mikor jelenik meg a megadott időn belül. Lehet ha még nincs annyi hcg akkor lassabban jelenik meg, ki tudja....
3/23 anonim válasza:
Én 2 hét késés után teszteltem, gyorsan megjelent a 2 csík. Én úgy tudom, hogy a megjelölt időn belül kell kijöjjön, ha utána lesz pozitív, érdemes megismételni.
4/23 anonim válasza:
Az enyém rácseppentős volt. Látni lehetett ahogy a pisi átitatódik rajta, azonnal pozitív lett.
5/23 A kérdező kommentje:
2015. jan. 28. 16:32
6/23 anonim válasza:
8/23 A kérdező kommentje:
Ilyen lett a nemvàrt napjàn, de kb 1 perccel kèsőbb jött elő,mint a kontroll csík.
2015. jan. 28. 16:42
9/23 anonim válasza:
Terhes vagy, kétség nem fér hozzá.
10/23 A kérdező kommentje:
Màr volt egy vetèlès,akkor ugyan ilyen erős volt, de nem erősödött tovâbb. Ez 2 napja kèszült, azóta nem mertem újra tesztelni. Lehet hètvégén csinàlok mègegyet,hogy làssam erősödik-e, de félek.
2015. jan. 28. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!