Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek milyen gyorsan lett...

Nektek milyen gyorsan lett pozitiv a teszt? Mennyi időre rá, hogy belemártottátok a vizeletbe? Egyáltalán van jelentősége, ha a teszten megjelőlt időhatáron belül van?

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 16:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mikor volt az utolsó mensid első napja?
2015. jan. 28. 16:54
 12/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mult hónapban vetèltem el, 4hèt vègèn, december 31.kèn, spontàn, és minden kiürült, orvos màr semmit nem làtott. Egyszer voltunk együtt a hónapban, és ugy làtszik elèg sikeresen, mert erre nem szàmítottam. Szòval igy dec 31.kèn jött meg.
2015. jan. 28. 16:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Hát, az akkor még jó 1 hét, mire a doki is látna bármit...
2015. jan. 28. 17:01
 14/23 A kérdező kommentje:
Persze, csak ez a vàrakozás. Na meg attól is tartok, hogy jól le leszek teremtve, mert gondolom nem àrtott volna vàrni egy következő terhessèggel. Abban bizom,ha nem àllt volna kèszen a szervezetem, akkor nem is jött volna ilyen gyorsan újra össze. Èrdemes mèg tesztelgetni?
2015. jan. 28. 17:05
 15/23 anonim ***** válasza:

Én az első pozi után 2-3 nappal ellőttem még egyet :)

Mondjuk csak azért, mert az elsőnél nem volt itthon a férjem :)

2015. jan. 28. 17:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Ès erősebb volt,mint az első?
2015. jan. 28. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem, sőt halványabb lett, de az rémlik, h kicsivel többet csepegtettem rá véletlenül, mint kellett volna.

Nekem ilyen volt az első.

[link]

2015. jan. 28. 17:21
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem kb.2 perc után jött ki a 2. Csík még 6 hetesen is,missed ab lett a vége sajnos,de ez nem törvényszerű.

Lehet azért nem azonnali a csík mert még kevés a Hcg,majd erősödik.

2015. jan. 28. 17:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyébként vetélés után nagyon könnyű teherbe esni,a szervezet még emlékszik az előző terhességre,ha baj lenne csak abból adódhatna ha nincs felkészülve a méhed vagyis nem elég vastag a méhnyalkahártyád a beágyazódáshoz.
2015. jan. 28. 17:26
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kèpfeltöltèst,jó erős volt. Nemvàrt napjàn kèszítetted? Remènykedem, hàtha most erősödni fog nekem is :-) szoritsatok kérlek
2015. jan. 28. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!