Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negatív teszt, de akkor most...

Negatív teszt, de akkor most mi van?

Figyelt kérdés
Dec. 25-én jött meg utoljára. Jan. 15-től pár napig barnás váladék jött. 22-én kellett volna megjönnie, de még mindíg semmi. Csináltam tesztet ami negatív. Már magam sem tudom mi van!
2015. jan. 27. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:
NEkem 8-án kellett volna menstruálnom, 25én jött meg csak. Voltam dokinál ott kiderült h van egy jókora cisztám. Amiatt késett annyit. Ha továbbra se jön meg és a teszt is negatív, ajánlom h keress fel egy orvost. Jobb ha megnéz. Én is nyugodtabb voltam utána.
2015. jan. 27. 19:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egyszer egy hasonló, kiderült, hogy nekem is cisztám volt. Szerencsére magától felszívódott és minden rendbe jött.
2015. jan. 27. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!