1/36 anonim válasza:
Igen ez még negatív,de lehet majd még pozi.
Szurkolok!
3/36 anonim válasza:
Negatív, de miért kell ilyen korán tesztelni?
Evidens, hogy nem mutat még ilyenkor semmit, még ugyanennyi idő múlva sem biztos, hogy kimutatja a terhességet!
4/36 anonim válasza:
Miért nem lehet kivárni a mensi napját? Jó idegesíteni magatokat? Amúgy sikeres aktus után minimum 10 nap mire mutathat valamit a teszt, szóval nem értem... Ne haragudj az őszinteségemért, csak egyszerűen nem értem ezeket a kérdéseket, mert napi 10 ilyen van.
5/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, nem haragszom de ugy latom nem en idesitem magam hanem te😊
Ne olvasd el ezeket a kerdeseket azt tudom tanacsolni! Direkt kiirtam, hogy 8. dpo hogy ha valaki utalja ezeket a koran teszteloket meg se nezze!
Koszonom a valaszokat akkor varunk meg...😊
Zold kezecske megy mindenkinek!
2015. jan. 24. 10:54
6/36 anonim válasza:
Nem vagyok ideges. :)
Arra gondolok, hogy ilyenkor még akkor se mutatná, ha terhes lennél, tehát ablakon kidobott pénz a teszt ára, de te tudod!
7/36 anonim válasza:
A kérdés meg a klaviatúra és az idegek felesleges koptatása.
8/36 A kérdező kommentje:
😊😊😊😊😊
2015. jan. 24. 12:48
10/36 A kérdező kommentje:
Holnap tesztelek mert meg mindig nem jott meg😊
2015. jan. 26. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!