32/36 anonim válasza:
kedves utolsó ....ne bántsd a kérdezőt....bár ő azt írta nem érdekli annyira de több helyen és formában is megosztotta a kérdését mert a remény éltet még ha tagadta is.....sokszor belelátunk olyat is amit nagyon szeretnénk az vesse rá az első követ aki még nem volt így...én is óvatosságra intettem, hogy nem szabad ennyire beleélni magát de nehéz dolog ez....én ráismertem több kérdésére ami szintén a kérdező volt.....de ha neki ez megnyugtatólag hatott ....szerintem tanult belőle....
33/36 A kérdező kommentje:
Azert remenykedtem mert ezt irtatok!
Igen ez volt a masik kerdesem..a tesztem rozsaszin volt ha van ilyen teszt hogy nem vagy terhes ket napig akkor igazad van nem voltam az...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. jan. 30. 23:29
34/36 anonim válasza:
nem azért reménykedtél.... mert sokan azt írták talán vagy nega, azért reménykedtél mert aki babára vágyik az így reagál...nincs ezen semmi különös...de néha kicsit vissza kell venni és a realitások talaján maradni, ha nehéz is....kívánom hamarosan babás leszel :)
35/36 anonim válasza:
Minden nap terhességi tesztet csinálni, miközben még nem is késik, egyszerű hülyeség, nem reménykedés. A reményt a válaszadók táplálják benne, akik nem merik leírni az igazságot, csak simogatják a lelkét. Ha erre vágyik, menjen pszichológushoz, vagy sörözni a barátokkal.
36/36 A kérdező kommentje:
Akkor csinalok tesztet amikor akarok!
Volt itthon egy par es kivancsi voltam, hogy erosodik!
Izgultam mert orultem volna a babanak! Jo volt hogy sokan irtak es izgultak ertem!
Szerintem kedves utolso neked kene ha valaki simogatna a lelked a valaszodbol itelve!
Remelem talasz olyan embert aki megteszi;)
2015. jan. 31. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!