Peteérés után 1 héttel pozitív 30-as Ovuteszt. Két peteérés egy hónapban?
Figyelt kérdés
Szurkált ma reggel a hasam fáj a derekam (tipikus ovus tünet nálam) kíváncsiságból ellőttem egy ovutesztet, ami full pozi lett. Ehhez, vagy az előzőhöz számítsam a nemvártat? egyáltalán hogy lehetséges ez?2015. okt. 26. 07:33
21/39 A kérdező kommentje:
[link] kicsit sötétítettem rajta így képen is látszik
2015. okt. 29. 14:53
22/39 anonim válasza:
Az ovu teszt szerintem neked egyertelmuen a terhesseget mutatta. A teszt amit linkeltel,sztem nagyon is pozitiv. Azert majd irj a tovabbi fejlemenyekrol :)
23/39 mandiga válasza:
Megkérdezhetem, hogy az ovuteszt egyforma erős csíkos volt vagy a tesztvonal erősebb esetleg? Most én is így vagyok, már másodszor pozitív az ovutesztem ebben a ciklusomban, viszont van még 7 napom a mensimig. Reggeli vizeletből csináltam, és a tesztcsík azonnal megjelent, a kontrollcsík csak utána. Most én sem értem, két ovum lenne? Mondjuk a hőm is ingadozik és már teljesen össze vagyok zavarodva. One Step terhesteszt nekem negatív volt ma. Esetleg képet tudnál feltenni az ovus tesztekről? Köszi szépen. Drukkolok neked. :)
24/39 A kérdező kommentje:
szia, nincs képem, kidobtam, erősebb volt a teszt vonal picivel, mint a kontroll. :) szerintem még korai volt a teszt, próbáld meg pár nap múlva drukkolok neked is :)
2015. okt. 30. 17:00
25/39 mandiga válasza:
Szia. Köszi szépen. Nekem is erősebb, van képem róla, tegnap csináltam, ma is ugyan olyan. 6-án kellene nem megjönnie, hát nem tudom mire gondoljak. Nekem 15-ös David ovulációs teszt.
Itt a kép róla: reggel, délután és este készültek.
26/39 A kérdező kommentje:
vegyél expect márkájút az csak 30-as, én is azzal teszteltem, az biztosabbat mutat.
2015. okt. 31. 07:32
27/39 mandiga válasza:
Köszi szépen, akkor kipróbálom azt is. Az ovutesztem azóta is pozitív. :(
28/39 A kérdező kommentje:
mára erős pozi a terhes tesztem :)
2015. nov. 3. 08:13
29/39 anonim válasza:
Gratula:)
Mondtam en h az ovu teszted a terhesseged jelzi:)
30/39 anonim válasza:
De jó, gratula! Muti a tesztet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!