Peteérés után 1 héttel pozitív 30-as Ovuteszt. Két peteérés egy hónapban?
Figyelt kérdés
Szurkált ma reggel a hasam fáj a derekam (tipikus ovus tünet nálam) kíváncsiságból ellőttem egy ovutesztet, ami full pozi lett. Ehhez, vagy az előzőhöz számítsam a nemvártat? egyáltalán hogy lehetséges ez?2015. okt. 26. 07:33
11/39 A kérdező kommentje:
ja Egens a teszt márkája ha ez számít... huuu de izgulok :D
2015. okt. 29. 07:00
13/39 A kérdező kommentje:
ó bocsi két fajta teszt van itthon összekevertem ez One step volt... ez szokott szellemcsíkos lenni?
2015. okt. 29. 07:59
14/39 anonim válasza:
En pedig oszinten mondom h kepen is latom a 2.csikot de azt mar nem tudom megmondani,hogy szellemcsik-e vagy sem, de holnap reggel mar jobban fogja mutatni!
15/39 anonim válasza:
Én is látom, ha nem fastestes teszt lenne, mondanám is rá, hogy ebből szerintem pár nap múlva pozitív lesz (most még szerintem nem az). Rossmannos Facelle teszt nem jön szóba? Az sem drága annyira, 400 forint, és hiába 25-ös, érzékeny a reagens, szépen mutatja.
Az én x-epilem ilyen volt (felső 10., alsó 11. dpo):
16/39 A kérdező kommentje:
van itthon egy gyógyszertári tesztem, lehet holnap megcsinálom. Ezek mostani tesztek?
2015. okt. 29. 10:17
18/39 A kérdező kommentje:
ó hát gratulálok! :) kisfiú vagy kislány? :D
2015. okt. 29. 10:35
19/39 anonim válasza:
Kisfiú, egészen egyértelműen, és többször is jól láthatóvá tette:D
20/39 A kérdező kommentje:
csináltam most még egyet direkt nem ittam nem pisiltem sokáig. Talán mintha kicsivel jobban látszana. De csak talán. Ugyan eből a tesztből a 25-ösön semmi nem látszik csaka tizesen
2015. okt. 29. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!