Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Túl vékony teherbeeséshez?

Túl vékony teherbeeséshez?

Figyelt kérdés
174 cm vagyok, 53-55 kg. Sportolással tartom fenn a súlyomat,nem diétázom. Mindenkitől azt hallom, hogy hízzak, ha babát szeretnék. Szerintetek ez igaz lehet? A menzeszem mindig nagyon pontosan megjön,semmilyen zavar nincs benne. A sportolást már visszavettem, nehogy az legyen a gond, hogy "túlélő üzemmódban" vagyok, és ezért "kidob" minden felesleget a szervezetem. De a hízás, vagyis a felszedett zsírmennyiség valóban könnyebbé tenné a teherbeesést?
2015. okt. 25. 15:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nincs gond, kb 2 hete próbálkozunk, azóta megjött,szóval az első próba ugye kuka. Csak nem akarom, hogy még sok sikertelen hónap legyen. Az alap, hogy terhesen nem fogok sportolni és nyilván hízok is, de nem tudom eldönteni, mi legyen előtte. Tudatos legalább 5 kilós hízókúra? vagy csak sportolás nullára-alacsony szintre való visszavevése? fogalmam sincs,azt csinálom, amit tanácsolnak, csak mindeni mást mond...
2015. okt. 25. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:

De izelgettek. 😃

Aztan meg az extrem hizas miatt 😃

Elso voltam.

2015. okt. 25. 16:29
 13/18 anonim ***** válasza:
A nagyon alacsony testzsírszázalék valóban akadályozhatja a teherbeesést (eleve ilyenkor sokszor nincs rendszeres ciklus), de te 174 cm-vel és 55 kg-val még nem tartozol a kórosan sovány kategóriába, hacsak nem vagy jóval izmosabb és szálkásabb, mint más ilyen adatokkal. Étkezz egészségesen, a mozgást is folytathatod, csak a terhesség 14-ig hetéig vissza kell majd kicsit venni az intenzív terhelésből. Nem hiszem, hogy csak ezért tömnöd kellene magad, hogy még 5 kilót felszedj. Én magasabb vagyok és pár kilóval súlyosabb, a rendszeres edzek, jó alakom van, nem sovány, eszembe sem jutna tudatosan hízni, ha babát szeretnék. Sok sikert!
2015. okt. 25. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Nővérem 173/51 volt, amikor az első hónapban terhes lett. Igazából én is nagyon gebének tartottam és kb. biztosra vettem, hogy nem fog így teherbe esni, de sikerült, ráadásul az első hónapban. Problémamentes terhessége volt, lassan fél éves az unokaöcsém. :)

Ő amúgy 55 kg körül szokott lenni, csak akkor a költözés, átalakítás miatt fogyott. Lassan visszanyeri "eredeti" alakját, pedig terhesség alatt sokat hízott és csak anyatejes a baba, még adnak is le tejet. :)

2015. okt. 25. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Jaj ne parázz, hiszen még csak most kezdtetek el próbálkozni!

Aztán ez nem valami verseny, hogy számítana, hogy 1-2-3-4 hónap múlva jön össze.

2015. okt. 25. 19:31
 16/18 anonim ***** válasza:
168cm 48kg sokan mondják hogy hízzak ha babát akarok(5hónapja próbálkozunk) de nekem ilyen a genetikám, eszek rendesen és nem sportolok.. nem tudok hízni :D
2015. okt. 25. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy a terhesség alatt 0 sport az egészséges. Ha nincs semmi bajod (vérzés, görcs), és az orvos nem tilt el a mozgástól, akkor rendszeres lightosabb kardio mozgás kimondottan jót tesz. Én mindkét terhességem alatt kocogtam, ellipszis trénereztem, és nagyon jót tett. A kórházból lapos hassal és 2-3 plusz kilóval jöttem ki, és a szülések után se perc alatt felépültem. Pedig az egyik császár volt.
2015. okt. 26. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha tökéletesen rendben van a ciklusod, akkor nincsen probléma, felesleges ezen aggódnod!
2015. okt. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!