Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2,18 TSH már soknak számít...

2,18 TSH már soknak számít teherbeeséshez?

Figyelt kérdés

A többi érték is határon belüli. De erről nem tudom mit gondoljak, van aki szerint 1 felett sok, van aki szerint 2 felett, van aki szerint nem kell foglalkozni vele, míg nem nagyon magas. Erre már kellene szedni gyógyszert?

Volt már 2 kémiai terhességem (vagy korai vetélés), lehet emiatt?

2015. máj. 26. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
1-2 között kell lenni teherbeeséshez! Van,aki szerint minél közelebb van az egyhez annál jobb.
2015. máj. 26. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég jártas vagyok ebben a témában,mivel már 5 éve autoimmun pajzsmirigygyulladásom van,nekem már egyáltalán nem működik a pajzsmirigyem. Van egy 15hónapos kislányom,aki 2,8-as érték mellett fogant. Kaptam rá erősebb gyógyszert,hogy megmaradjon. Most szeretnénk 2.babát és megint 5feletti a tsh-m,ismét kaptam erősebb gyógyszert,hogy teherbe tudjak esni. Már 137-es euthiroxot szedek. Szerintem a Te értéked nem magas teherbeeséshez,de ha már hosszú ideje nem jön a baba érdemes endokrinológushoz fordulni. Kapsz rá gyógyszert és az kb. 1hónap alatt leviszi :)
2015. máj. 26. 14:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Január óta próbálkozunk, azóta 2szer voltak pozi teszteim, de végül megjött. Mostmár szedek progeszteront, de lehet nem az volt a baj, hanem ez?
2015. máj. 26. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Igen lehetséges,hogy ez. Van aki nem tud teherbe esni ilyen értéknél,de mondom nekem 2,8 volt,mikor terhes lettem. Várj még,hátha a progeszteron szedése meghozza a babát,ha nem érdemes endodokihoz menni.
2015. máj. 26. 14:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Tavaly voltam endokrinlógusnál, akkor 2 volt a Tsh. Azt mondta ez jó...Mondjuk akkor még nem terveztünk konkrétan gyereket, meg nem is tudtam, hogy erre is hatással van. Most pénteken viszem ezt az eredményt a nődokimhoz, meglátom ő mit mond rá.. Csak addigis kiváncsi vagyok, hogy vajon erre már kapok gyógyszert, vagy nem.
2015. máj. 26. 14:51
 6/6 anonim válasza:

Nekem 2 éve 19-es volt a Tsh. Nem foglalkoztam nagyon a teherbeeséssel és én gyógyszert sem szedtem. Azt mondták úgy sem leszek terhes.Nem érdekelt az egész betegség.

Sikerült lefogynom 90kg-ról 73 kg-ra 1800kcal mellett. Most március elején kiderült hogy terhes vagyok, nagyon meglepődtem persze. A Tsh-mat azonnal megnézettem, mely 51 volt. Azonnal el kezdtem szedni az L-Thyroxint. Egy hó nap alatt le ment 5-re. Jelenleg 15 hetes vagyok. A babának nincs semmi baja.Nem nagyon zavartatja magát, szépen fejlődik. A kombinált teszt is negatív lett. Szerintem a teherbeesésemhez hozzá járult az,hogy lefogytam, és Dr. Lenkei vitamin komplexet szedtem. Valamint gyógyszerek nélkül akartam gyógyulni és más nem orvosi irányba is elmentem.

Az én történetem elég hajmeresztő, csak azért írtam le neked a történetemet, hátha valami hasznos dologgal tudok segíteni.

2015. máj. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!