Mi segíthet a teherbeeséshez?
18 évesen volt egy abortuszom, 34 évesen úgy lettem terhes, hogy sokat cigiztem, iszogattam, buliztam, stresszeltem, két állásom volt (12 órát melóztam) rendszeresen fel voltam fázva (emiatt is) ritkán voltam együtt a párommal, és még pharmatexet (hüvelyi fogamzásgátló) is használtam.
szóval a teherbeeséshez jó pillanat kell :) :) :)
én termékenységi időszakomban, ciklus 14. napján (pontos 28 napos vagyok ezer éve) voltunk együtt, amikor is úgy látszik a pár éve megszokott, orvosilag 50%-os biztonságú krémet rosszul használtam.
szerintem a nőknek van foganatos időszakuk. pl. nővéremmel tavaszi születésüek vagyunk, anyukánk nyár végén lett velünk terhes. nővérem és én is tavaszi gyereket szültünk, mi is nyár végén lettünk terhesek. úgy látszik a családunk nőtagjai nyár végén fogamzóképesek. lehet nézzél szét a család női felmenő ágán, hátha elárul neked is valamit a születési hónap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!