Így már nagyon valószínű hogy nem sikerült igaz? Kép.
Sziasztok! Tegnap is írtam ki egy kérdést és tettem fel képet a tesztemről. Az első kép a tegnapi tesztem. Először hibásnak hittem, utána elhittem hogy pozitív. Biszont ma negativat teszteltem reggel. Szerintetek így már esélytelen,hogy babás legyek? Még nem jelentkezett a menzeszem...de elég érzékeny vagyok és szúr a jobb oldalam is picit. Olyan elkeserítő rossz tesztet kifogni.
Az utobbi teszt tenyleg negativ, nem nagyon lehet belemagyarazni semmit. Sajnalom. :(
Mikorra varod a mensit?
Mar kesik?
Maskor is szokott kesni?
Ha mar kesik, akkor en a helyedben me egy masik fajta tesztet kiprobalnek, de ha az is negativ, akkor sajnos nem biznek a bababan.
Tudom, itt sokan szidjak, de en a 3. babat varom es a clearblue tesztek nekem mindig jol mukodtek, a nem vart mensi elott 4 nappal, delutani vizelettel pozitivat teszteltem vele legutobb.
Hasonlo kinezetu papir sikos tesztet vettem utana ellenorzesre es az elmaradt mensi utan 3 nappal reggeli vizeletbol olyan gyenge pozitivat kaptam, hogy alig lattam. Megijedtem, hogy gyengul a hcg. Pedig nem, csak a teszt olyan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!