Valószínű hogy nem sikerült?
Figyelt kérdés
ma nem kellene hogy megjöjjön és még eddig semmi tegnap teszteltem gabriellel délután (késő délután) negatívat :( akkor már tuti hogy nem vagyok terhes? járt valaki így ?2011. júl. 6. 10:48
1/5 anonim válasza:
jobb lenne a reggeli elsőből újra tesztelni
2/5 anonim válasza:
A délutáni még nem jelent semmit. tesztelj holnap reggel de első vizeletből.
Drukkolok!!
Egyébként én is mára nem várom:)
4/5 A kérdező kommentje:
nem mérem a hőmet meg ovu tesztet sem használok semmit sem. csak együtt voltunk a férjemmel mindig amikor csak tehettük.
2011. júl. 6. 15:22
5/5 anonim válasza:
Tesztelj reggeli első vizeletből. Ha az is negatív, még akkor is van remény bőven!
Én pedig holnapra nem várom, és semmi jelét nem érzem annak, hogy meg fog jönni...nagy meglepetés lesz ha megjön. Most mi is úgy voltunk együtt, ahogy jól esik, nem számolgattam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!