Mit láthat 5+1 napos terhességből az UH-n?
14,1 mm-es nyálkahártya. Nagyon korai terhesség. Ezt mondta az orvos.
Kicsit csalodott vagyok, azt hittem többet fog látni. Pedig ez lenne az 5+1-dik nap....ha középidőben fogan. Lehet h később?
Nem tudom mi van ilyenkor. Barnázásra azt mondta h előfordul :O
Szia! szerintem nyugodj meg, most ez a legfőbb, minden rendben van és lesz :)
Én személy szerint, mivel első baba, az első pozi teszt után rohantam az orvoshoz (naívan azt hittem ott rögtön rávágja, hogy igen ott a baba :D ) mikor megvizsgált a nyálkahártyám 11mm volt, amire azt mondta hogy úgy néz ki alakul ott valami, de legyünk türelemmel :) 2 hét múlva kellett mennem vissza :) okt. 16-án voltam, amikor is aznap voltam 7 hetes, a pici pötty 8mm volt már és volt pulzálás is :) A lényeg hogy ne stresszeld túl, de ha továbbra is tart a barnázás akkor azt ne hagyd annyiba, ha kell nézz másik doki után :) és persze Gratulálok :) 8hkm
Szia! Köszönöm a választ! Màsodik babám lenne...a mostani páromtól az első közös. Mivel az elsőnél majd 9 hetesen mentem uh-ra (mert nem volt problémám) nincs viszonyitási alapom. A barnázás mult héten volt, pont a nem várt napján kezdődött és 4 napig tartott.
Remélem minden rendben lesz!
Köszönöm a biztatást!
Jo babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!