Mi okozhatja a menstruáció késését?
Figyelt kérdés
A menszeszem mindig pontosan szokott megjönni. Most van a 2. napja, hogy nem jött meg időben. De már kb. 3 napja enyhe görcsölgetős érzésem van, és a bal petefészkem szurkál. Nem jellemző, hogy PMS tüneteim legyenek, néha a menstruációm alatt vannak görcseim, amik a mostaninál jóval erőteljesebbek szoktak lenni.
Nem tudom, hogy mikor volt peteérésem, de sejtésem szerint középidőben lehetett, mert akkor éreztem szintén enyhe görcsöket.
Esedékes menstruáció napján teszteltem, de negatív.
Mire gondoljak?
2015. okt. 22. 10:47
1/6 anonim válasza:
Én arra gondolnék, hogy korán teszteltél, és megismételném reggeli első vizeletből holnap reggel.
2/6 A kérdező kommentje:
gondolod, hogy menstruáció napján nem mutatná a teszt? reggeli elsőből csináltam.
2015. okt. 22. 10:49
3/6 anonim válasza:
Sok minden okozhatja.
10 nap késésig én 2 naponta tesztelnék, és ha marad a negatív teszt, akkor mennék az orvoshoz. Ha meg pozitív lesz,akkor azért is doki. :)
4/6 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy mensi napján nem mutatja a teszt, simán.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnénk neki, ha baba lenne, de nem merek bízni benne a negatív teszt miatt. :(
2015. okt. 22. 10:51
6/6 A kérdező kommentje:
Még azt elfelejtettem mondani, hogy a derekam is fáj és a mellem is, de nem érzékeny, hanem időnként nyomás szerű érzést érzek.
2015. okt. 22. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!