Utolsó menstruációtól számított 22. napon történt szexuális együttlét. Mennyi az esély a terhességre?
Figyelt kérdés
Védekezés nélkül történt, bennem ment el a párom. (most először) Jó esélyem van a terhességre?2015. okt. 21. 16:35
2/11 anonim válasza:
20% körüli esély van, ha pont tüszőrepedéskor van életképes sperma a kellő helyen. Ha neked ilyen késői peteérésed van, és mindegy más egyéb is OK, akkor 20% az esély.
3/11 A kérdező kommentje:
6 napig szokott tartani a menstruációm és általában 30 napos a ciklusom hossza
2015. okt. 21. 16:45
4/11 anonim válasza:
Esély mindig van, de 30 napos ciklusnál a 22. napon már valószínűleg kicsi.
5/11 anonim válasza:
A menstruáció hossza nem érdekes, mindig az első napjától számolunk! Ha 30 naposak a ciklusaid, akkor nagyjából a 16. ciklusnap környékén lehet a repedésed. A pete repedéstől 12-24 órán át életképes, ekkor kell hogy találkozzon spermiummal. 10-12. ciklusnaptól érdemes kétnaponta együtt lenni, így rendelkezésre áll MINDIG elegendő mennyiségü és minőségű spermium a testedben, bármikor is repedj. Így a legynagyobb az esély.
A 22. napi szex nagyon késői volt, pláne ha a vérzés végétől számoltad, mert akkor az valójàban már 26. ciklsnap volt.
6/11 anonim válasza:
*Jav! elírtam, 28. ciklusnap, ha vérzés véget vetted figyelembe.
8/11 A kérdező kommentje:
A vérzés elejétől számoltam a 22.napot . Nem baba a cél, így bízom benne, hogy valóban későn történt az együttlét.
2015. okt. 21. 17:18
9/11 anonim válasza:
Nekem 28 naposak a ciklusaim. 16. naptól már szoktuk úgy csinálni, hogy bennem megy el, de mondjuk mi használunk mellé Pharmatexet. A semminél több. A lényeg, hogy nem lettem még így terhes.
10/11 A kérdező kommentje:
útólagosan, hála az égnek nem lett terhesség. (hála, mert jelenlegi helyzetem nem biztosítja a gyermekvállalást...)
2015. dec. 4. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!