Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye hogy terhes...

Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Együtt voltam a párommal menstruáció előtt 3- 4 nappal.Viszont előző nap is sokat szexeltünk, következő nap is. előző nap belém engedte, és másnap ébredés után is.

Mennyi az esélye ennyi alkalom után? Mert ugye minél több az együttlét, annál kisebb a valószinűsége. Menzeszem megjött 2 nappal a vártnál.

2015. okt. 19. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Hogy jött ki hogy annál kevesebb az esély? :)

Attól hogy nem középidő volt, simán összejöhetett.

2015. okt. 19. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
A teherbeesésnek legnagyobb esélye a menstruáció utolsó napjától szàmírtott 10-14.nap között van. Tehát attól is függ, hogy milyen hosszú a ciklusod. Pl.,ha 21 nap, akkor lehet rá esély, de mivel megjött nem hiszem,hgy terhes vagy.
2015. okt. 19. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:

szerintem nem vagyok, csak fura hogy eszek mint a marha. Meglássuk a kövi menzeszt.

hogy honnan jött ki hogy kisebb az esélye? ha minnél tőbb a szex, annál kevesebb a sperma.

2015. okt. 19. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mert ugye minél több az együttlét, annál kisebb a valószinűsége"

A huszadik gyerek után majd rájössz, hogy nem tudod új alapokra fejtetni a valószínűségszámítást.

2015. okt. 19. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
*fektetni
2015. okt. 19. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!