Mennyi az eselye hogy terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Ciklusom 10. Napja.
el élvezett,meg törölte majd gumi nelkul veletlen 5 másodpercre a puncimba dugta max 1-2 centit.
Nagyon ideges vagyok mert puszta veletlen volt :(
2015. szept. 7. 07:00
1/3 anonim válasza:
Elég nehéz véletlen 5 másodpercre punciba kerülni. Ha alaposan megtörölte, kitisztította a csövet is, akkor 5 másodperc alatt nem igen juthatott sok dolog beléd. Ha igen, akkor is kevés az esélye. Gondolj bele, hogy valakinek akkor se jön össze a dolog, ha tocsog a spermában.
Kicsit mókás a szituáció... fekszünk egymás mellett az ágyban és azon kapjuk magunkat, hogy már 5 másodperce szexelünk...
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon hülye szituáció,mert eredetileg masik helyre akartuk volna, csak véletlenül oda rakta bele de amint ereztem raszoltam.
2015. szept. 7. 07:38
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Gumi nélkül a másik helyre ne... Olyan fertőzéseket szedhettek így össze, hogy az hihetetlen.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!