Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermaval ujjazott meg a...

Spermaval ujjazott meg a párom 1-2naponta, mennyi az esélye hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés
Lehet nevetséges a kérdés de azt mondta ez nagyon izgatja. Hozza tennem higy eleg reg óta egyutt vagyunk es meg örülnénk is a babànak. Szóval 1-2 naponta történt meg ez szinte biztos vagyok benne hogy volt Pé-m is. Csak bele martotta a mutató ujjat es meg ujjazott vele. Igy mennyi az esély ???? Csak mert olvastam hogy azert kell egy bizonyos mennyiség hogy valóban el jussanak a himivar sejtek a petesejtig.
2015. okt. 11. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Azaz rendszeresen 1-2 naponta, de mióta és összesen hányszor ?
2015. okt. 11. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Miután elmúlt a menstruaciom azaz kb 16 napja volt hogy naponta volt hogy csak 2naponta es volt egyszer hogy "kimaradt" 2nap es csak a 3.nap történt meg ujra
2015. okt. 11. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Őszintén szólva két dolog jutott eszembe erről:

1. hazugság és teherbe akarsz esni gerinctelen módon

2. valóban két felnőtt ember így akar összemaszatolni egy gyereket, aminek az okát sosem fogom megérteni.

Ha gyereket akartok, akkor miért nem adjátok meg neki a legjobb esélyeket? A teljes "tömegből" az jutna oda, amelyik a legerősebb, legegészségesebb spermium, és nem amelyiket odakenitek, véletlenül. Ha már annyi tisztelet nem jár ki a gyereknek, hogy nyíltan kimondjátok, hogy akarjátok, legalább a fát ne vágjátok alatta!

2015. okt. 11. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes...mennyiség nem számit,egyetlen kiskatona is elég egy gyerkhez...
2015. okt. 12. 08:31
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ezt a belemártotta az ujját és megújazott vele" hogy érted.

Kipakolta a spermát egy edénybe és mártogatta az ujját bele vagy ezt hogyan kell elképzelni kedves kérdező?

Ha meg örülnétek a babának mért nem úgy csináljátok,mint a rendes felnőtt emberek?

Nekem ez a kérdés kicsit bűzlik

2015. okt. 13. 11:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ehhez én túl vizuális vagyok, ne haragudj. Lehetsz terhes, de jobb módszer az eredeti, tehát a hímvessző be a hüvelybe módszer, nem tudom, hogy erről hallottatok-e már...
2015. okt. 13. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés kamu... Ha gyereket akartok dughatok ha meg nem akartok akkor mit nyúltáltok a spermában??? Ilyen nincs is.
2015. okt. 13. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Uram isten :) :) ... de jót nevettem. Köszi :)

Elképesztő :)

2015. okt. 13. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem bántásként de nekem az jött le az egészből, hogy ti egyáltalán nem terveztek babát csak ész nélkül teszitek, amit tesztek és, ha becsusszan szegénykém, akkor jolvan tartsuk meg, ha nem az meg még jobb. Lehetsz terhes egyébként igen de, ha tényleg szeretnétek azt a babát, miért nem adjátok meg rendesen a módját, hogy sikerüljön összehozni?
2015. nov. 17. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló ez nagy volt :) :DD
2015. nov. 22. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!