Szetetném meglepni, segîtesz?
Hú, én nem vagyok ilyen romantikus, még a pozitív tesztet is csak egyszerűen megmutattam :D, nem volt semmi kiscipő meg hasonlók. Egyetértek az elsővel...
De ha a nagyon megerőltetem magam akkor valami olyat írnék, hogy reméled jövőre már hárman karácsonyoztok vagy ilyesmi..
Ha már most közölnéd, akkor az is lehet, hogy karácsonyra a pozitív tesztet teheted a fa alá.
Annak mennyire örülne?
Szia!
Nyilván te döntésed, ha így szeretnéd.(megértem, ha az egészségügyi problémád miatt döntöttél így, nekem is van, de most nem is ez a lényeg) Akkor viszont szerintem (ahogy valaki írta már)tényleg jó ötlet lenne megírnod, hogy szeretnéd, ha a következő karácsonyra már egy pozitív teszttel tudnád meglepni vagy hogy már hármasban várnátok a Jézuskát. Persze a szövegkörnyezetben nem tudunk segíteni, mert mi nem ismerünk titeket. És ha nagyon az ünnephez szeretnéd kötni, akkor olyan köntösben kell tálalni ezt az ajándékot. Nincs ezzel baj, tégy így idén karácsonykor, ha neked ez a vágyad, addig pedig lesz időd hogy készülgess a meglepiddel és elintézd az orvosi dolgaidat. Utána pedig már új év, új élet :) :) Szóval Sok Sikert Kívánok!
Egyébként jó ötlet! :)
Ne haragudj, hogy nem pont a kérdésre válaszolok, de nagyon egyetértek az előttem szólókkal.
Ez így annyira furcsa. Mit írnál rá? "már nem kell gumit húzni..." vagy nem is tudom elképzelni...
Ne haragudj tényleg, meg a vizsgálatokat is megértem, de én a helyedben tuti nem tolnám, a vizsgálatok meglehetnek a próbálkozás közben is (kivéve rtg) mert nincs garancia arra, hogy rögtön teherbe esel...
Minden jót és tényleg ne haragudj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!