Attól, hogy megjött lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeptember 29.-én voltam együtt a párommal.Október 7.-én megjött.Annyiban volt más hogy elôtte kb. 3 nappal a nemi szervemen jött ki egy fehér színû pattanás szerû akármi ami másnapra már vérhólyag álagú volt.Ezután ahogy megjött el is múlt a vérzésem pedig ugyan addig tartott csak jóval kevesebb volt.Ma éjszaka rettentô zavaros és furcsa álmom volt.Azt álmondtam hogy hatalmas hasam van és láttam ahogy mozog benne a baba.Utánna egy terhességi teszt volt a kzembe amin két piros csík volt..Tehát pozitív. Ráadásul napok óta olyan érzésem van mint ha terhes lennék.Ti mit gondoltok erròl az álomról.Lehetséges hogu terhes vagyok attól hogy megjött.Érdees tesztet csinálnom..Hozzá teszem nem lennék a baba ellen viszont még nem igazán szeretnék.Köszi a válaszokat elôre is.2015. okt. 18. 16:31
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor csináljak tesztet ugye?
2015. okt. 18. 17:02
3/7 anonim válasza:
A testverem 4 honapos terhes volt mire rajott hogy terhes es minden honapban megjott neki
4/7 A kérdező kommentje:
Csinálok akkor tesztet
2015. okt. 18. 18:51
5/7 anonim válasza:
Nem vagy terhes. De tesztcsinálásba még senki sem halt bele.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy bele halok csak kíváncsi voltam a véleményekre meg hogy van-e értelme tesztet csinálni
2015. okt. 18. 18:55
7/7 anonim válasza:
A menstruacio nem zárja ki a terhességet de ennek semmi köze az álomhoz. Az csak az agyad kreációja. Én is álmodtam már ilyet mégse voltam terhes. Ne rugaszkodjunk már ennyire el a valóságtól. Ez olyan mint a horoszkóp meg a babona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!