Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhét végére?

Ki nem várja jövőhét végére?

Figyelt kérdés
Valami érzés? Nekem fájdogál a derekam, illetve olyan érzésem van egyfolytában, mintha meg akarna jönni .... félek, hogy csak beképzelem magamnak ....
2015. okt. 18. 13:43
 1/9 anonim válasza:
Csütörtök, péntekre nem várom... Érzékeny a mellbimbóm, már-már fáj és szurkál a méhem és a petefészkem környéke. Izgulunk már nagyon! Mióta próbálkoztok?
2015. okt. 18. 14:01
 2/9 A kérdező kommentje:
szerencsésnek mondhatom magam, mert ő már a 3. babónk lenne :-) még csak 2 hónapja próbálkozunk, túl szép hogy ilyen gyorsan összejöjjön ... az elsőre több évet vártunk, a 2.-ra pár hónapot ..... azért remélem hogy sikerül ...
2015. okt. 18. 14:04
 3/9 anonim válasza:

Sziasztok! En is hét végére nem várom... Az első probalkozos hónap!!!

..nekem a Hasam "görcsölget kb 1-2percig es elmúlik olyan érzès mint amikor megvan... A mellem mintha picit nagyobb lenne de lehet ez mar be beszélés. Tegnap vettem 3 facelle tesztet hétfő-szerda-pentek szeretnek próbálkozni hátha mar mutat valamit... Ti mikor teszteltek??? Szorítok nektek is !! Remelem sikerült :)

2015. okt. 18. 14:38
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem szombaton jönne meg, úgy tervezem, hogy akkor tesztelek először ...... nagyon remélem, hogy pozitív lesz, nagyon szeretném ha az lenne ..... félek előbb megcsinálni a tesztet .....
2015. okt. 18. 15:12
 5/9 anonim válasza:

Nekünk első baba lenne és hát ez az első hónapunk!

Nagyon izgulunk, kicsit rendszertelen a ciklusom ezért még várok a tesztel, jövő hét végén akarom csak megcsinálni!

Első voltam :)

2015. okt. 18. 15:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Csütörtökre nem várt, duzzadt érzékeny mellek, érzékeny folyamatosan bekeményedett mellbimbó, plusz kék csíkok kierősödése.. Szurkolok mindenkinek, és persze magamnak is :)
2015. okt. 19. 09:06
 7/9 anonim válasza:
Ugyanezek nekem is! nagyon kellemetlen, 23 vagyok, ilyet talán eddig egyszer v kétszer éreztem! nagyon reménykedem! :)
2015. okt. 19. 12:51
 8/9 anonim válasza:
és első voltam :)
2015. okt. 19. 13:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Jajj csajok, nagyon izgulok :-) nekem szombaton kellene megjönni, úgy tervezem pénteken tesztezek .... előbb nem merek ..... persze ha addig megjön, akkor ez van ....
2015. okt. 19. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!