Ki nem varja a napokban?
Figyelt kérdés
Es meg annyit hogy eros kesszuras szeru fajdalmam volt tegnap este es most is allando nyillalast erzek a huvelyembe ami kisugarzik az alhasamba bajt jelenthet mert eddig meg nem ereztem ilyent?2015. okt. 17. 11:13
1/18 anonim válasza:
Én nem várom a napokban!!
Tegnap este én is erős szúrásokat éreztem a hasamban és a bal petefészkemnél.
Ma reggel pedig egy két csepp vér a wc papíron, azóta semmi.
2/18 A kérdező kommentje:
mikor tesztlesz? es mikorra nem varod pontosan?
2015. okt. 17. 14:30
3/18 anonim válasza:
2-3 nap múlva lenne esedékes.
Tesztelni én csak a 31 nap után fogok ha addig kibírom, mert nekem nagyon ritkán de van hogy addig szórakozik velem.
4/18 anonim válasza:
Én sem várom 20 /rá. Nekem is tegnap este volt meg jön érzésem, és ma délelőtt tiszta olyan érzésem volt hogy meg jön, de elmúlt, és mellé jó sok folyásom van ami nem jellemző rám mensi előtt, a melleim fájnak honaj mellett és keményebb, csináltam ma egy xepil tesztet és negatív, tudom még van idő menstruációig de erősek a tünetek.
5/18 anonim válasza:
Nagyon szurkolok mind kettőtöknek.
Csak kérlek majd írjátok meg azt is mi lett:)
6/18 anonim válasza:
Keddre nem várom. Második baba lenne. Sajnos 6 hónapja próbálkozunk, volt 3 kémiai terhességem, sajnos Ők nem tapadtak meg megfelelően (az elő elsőre összejött). Most kaptam progeszteron pótlást a ciklus második felében. Holnap tesztelek, mert ma fogy el a gyógyszerem...
8/18 anonim válasza:
Én keddre nem várom...nagyon nem! Első próbálkozós hónap, de nagyon izgulok! Ma egész nap görcsölgetek és mindjárt megjön érzésem van! Nem tudom, hogy mi lesz...de most aggódom! Szurkolok Nektek!
9/18 anonim válasza:
En szerdara nem varom. Viszont megszunt a mellfeszules meg nem is erzekeny mar pedig az elmult napokban szinte hozza sem tudtam erni elegge aggodom hogy valami baj tortent, de lehet hogy csak atmeneti. Szurkalas meg gorcseim vannak. remenykedek hogy babam lesz es mindenkinek szoritok. Te mikorra nem varod?
10/18 A kérdező kommentje:
nekem mar reggel volt 3 csep nagyon nagyon sotet verzesem azota semi de valoszinu h megjon:(
2015. okt. 18. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!