Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a napokban?

Ki nem varja a napokban?

Figyelt kérdés
En tegnapra nem vartam, nem jott meg, pedig azthittem meg fog. Nagyon mindjart megjon erzesem volt. Tesztem negativ, hom az 37,3. Egyeb tunetem nincs. Ti hogy vagytok?

2015. ápr. 25. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is a napokban nem várom :) valoszinüleg meg fog jönni,tipikus mensis görcseim vannak,derékfájás,mellfájdalom.... neked viszont még lehet pozi a teszted :) sok sikert!!
2015. ápr. 25. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Én hétfőre nem várom. Sajnos barnázok, így nem sok reményt fűzök hozzá, ráadásul a ma reggeli tesztem is negatív lett. Mondjuk még lehet korai volt. A mellem viszont feszül és nincs meg a szokásos mensi görcs. Helyette a derekam fáj.

Drukkolok magunknak! :) Hátha most sikerült. :)

2015. ápr. 25. 17:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Hogyvagytok?:) nekem egyelore semmi jele a mensinek, holnap tesztelek. :)
2015. ápr. 26. 10:27
 4/9 anonim ***** válasza:
En mara nem vartam ..egyenlore nincs mensi;) remelem nem.is jon meg..holnap vagy holnalutan tesztelek..ma csinaltam egy medi labot de elkepeszto halvany lett.bizom benne erosebb lesz par nap mulva es a tied is
2015. ápr. 26. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok. Nekem sajnos ma reggel megjött. :(

Szurkolok nektek! :)

2015. ápr. 27. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem rozsaaszin kevés valami van , kitudja mi lesz belőle de ké napja késik
2015. ápr. 27. 17:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem is megjott :(
2015. ápr. 28. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
En mekkorat csalodtam...megadta a lehetoseget a gyerekre erre egy eletkepes spermaja sincs...atvagyok vervem..olyan duhos vagyok
2015. ápr. 28. 18:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Ajjaj, az nem jo :(
2015. ápr. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!