Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok ezen valamit?

Ti láttok ezen valamit?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon korai volt a teszt, 7 dpo. Időn belül megjelent, és rózsaszínes színe volt. Száradás után se lett erősebb. Szerintetek?

2015. okt. 15. 16:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nekem még 8. Dpon semmi, 9.dpon meg extrahalvány. Azóta kimaradt a mensim, ès erős lett a tesztem. Ja! Ugyanez a 10-es teszt. Sok sikert!
2015. okt. 15. 21:09
 22/30 anonim ***** válasza:
En tegnap produkaltam ilyet, 2 fajtat is..Mindketton szerintem szaradasi csikok voltak,ill a tesztcsik helye lehet..14.dpom volt tegnap..Mar hivatalosan is kesik,de szerintem biztos nem sikerult hiszen mar szep erosnek kene lennie..:( De neked attol meg lehet..Varj meg,7.dpon meg epphogy beagyazodott,ill. beagyazodik..:D
2015. okt. 16. 10:45
 23/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A ma reggeli tesztem is ugyan ilyen lett, és elkezdtem barnázni is, meg olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, pedig addig még van 5-6 napom. Nem tudom, mire véljem...
2015. okt. 16. 15:24
 24/30 anonim ***** válasza:

Lehetséges magyarázatok a valószínűség sorrendjében:

1. Száradási csík, ahogy a One Stepes teszteknél előfordulhat, a vérzésnek hormonális oka van, és meg fog jönni.

2. Ugyanez, csak a barnázást késői ovu okozza, ebben az esetben viszont az csak pár óráig tart.

3. Beágyazódási vérzés, de ez nagyon ritka, és ilyen korai teszt nem mutathat még ki hcg-t, hiszen nincs is még mit kimutatni, hacsak nem mégis 3 nappal korábban volt minimum ovud.

A barnázás a ciklusnak ebben a felében sokszor utalhat progeszteronhiányra, így a nyálkahártya előbb el kezd leválni, de sokkal lassabban. Ha ez több ciklus során előfordul, akkor érdemes utánajárni az okának.

2015. okt. 16. 15:41
 25/30 A kérdező kommentje:

Ez volt a mai tesztem, lefotóztam, hátha ti is láttok rajta valamit.

[link]

[link]

Ugyan olyan, mint a tegnapi. Nem értem, hogy ha ez nem halvány pozitív, akkor hogyan lehet, hogy most hirtelen mindkettő száradási csíkos? Soha nem volt ezzel a fajtával száradási csíkos, ezért váltottam erre az X-epil helyett. Még van a One Step-en kívül 2db kazettás Facelle-m is, szerintetek azt próbáljam meg holnap? Azt olvastam, hogy sokaknál az hamarabb mutatta, mint a One Step, pedig az csak 25-ös...

2015. okt. 16. 15:53
 26/30 A kérdező kommentje:

Most veszem észre, hogy rossz képet csatoltam. Ezeket akartam:

[link]

[link]

2015. okt. 16. 16:14
 27/30 anonim ***** válasza:
Én a tegnapit negatívnak láttam, de ma az előző válaszodba feltett képeken látok valamit. Az utolsó kettőn is mintha lenne valami, de még nem mondanám pozinak. Drukkolok
2015. okt. 16. 16:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Teszteltél azóta?
2015. okt. 17. 22:26
 29/30 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött :(
2015. okt. 18. 23:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom!
2015. okt. 19. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!