Ti láttok ezen valamit?
Nagyon korai volt a teszt, 7 dpo. Időn belül megjelent, és rózsaszínes színe volt. Száradás után se lett erősebb. Szerintetek?
Lehetséges magyarázatok a valószínűség sorrendjében:
1. Száradási csík, ahogy a One Stepes teszteknél előfordulhat, a vérzésnek hormonális oka van, és meg fog jönni.
2. Ugyanez, csak a barnázást késői ovu okozza, ebben az esetben viszont az csak pár óráig tart.
3. Beágyazódási vérzés, de ez nagyon ritka, és ilyen korai teszt nem mutathat még ki hcg-t, hiszen nincs is még mit kimutatni, hacsak nem mégis 3 nappal korábban volt minimum ovud.
A barnázás a ciklusnak ebben a felében sokszor utalhat progeszteronhiányra, így a nyálkahártya előbb el kezd leválni, de sokkal lassabban. Ha ez több ciklus során előfordul, akkor érdemes utánajárni az okának.
Ez volt a mai tesztem, lefotóztam, hátha ti is láttok rajta valamit.
Ugyan olyan, mint a tegnapi. Nem értem, hogy ha ez nem halvány pozitív, akkor hogyan lehet, hogy most hirtelen mindkettő száradási csíkos? Soha nem volt ezzel a fajtával száradási csíkos, ezért váltottam erre az X-epil helyett. Még van a One Step-en kívül 2db kazettás Facelle-m is, szerintetek azt próbáljam meg holnap? Azt olvastam, hogy sokaknál az hamarabb mutatta, mint a One Step, pedig az csak 25-ös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!