Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok ezen valamit?

Ti láttok ezen valamit?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon korai volt a teszt, 7 dpo. Időn belül megjelent, és rózsaszínes színe volt. Száradás után se lett erősebb. Szerintetek?

2015. okt. 15. 16:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Nem látok semmit. A teszteléssel még bő egy hetet is várhatsz, még el sem kezdődött a beágyazódás.
2015. okt. 15. 16:58
 2/30 A kérdező kommentje:
Nem tudtam elég jó képet csinálni, de élőben ott volt biztosan.
2015. okt. 15. 17:00
 3/30 anonim ***** válasza:
Nincs rajta semmi, de ilyenkorán még nem is lehet. A beágyazódás megtermékenyítés (nem pedig aktus) utáni 7-10. napon van, onnantól még legalább 2-3 nap kell ahhoz, hogy legyen kimutatható mennyiségű hcg a vizeletben. Ha biztosan tudod az ovud idejét, és azért írtál 7. dpo-t, akkor 5 nap múlva esetleg megpróbálhatsz egy facelle tesztcsíkosat, x-epillel kevés esély van rá, hogy mutatná ennyire korán.
2015. okt. 15. 17:01
 4/30 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy amit láthattál, az a tesztcsík helye lehetett. Ha lenne ott második csík, ami nem száradási, azt lehetne látni képről is, elég jó fotót készítettél. Ha ovuteszttel/hőmérőzéssel/uh-s követéssel igazoltan már nem a 7., hanem 12-14. dpo-n lennél (mondjuk korai peteérés miatt), akkor mutathatott volna bármit is ez a teszt. Így viszont, amit láttál rajta, az max. a reagens helye.
2015. okt. 15. 17:04
 5/30 A kérdező kommentje:

Ezeken talán jobban látszódik.

[link]

[link]

2015. okt. 15. 17:05
 6/30 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt hogy 10-as one step teszt.
2015. okt. 15. 17:06
 7/30 anonim ***** válasza:

De amúgy tessék, még be is sötétíttem/kontrasztosítottam, és így sem látszik semmi, képről legalábbis nem, pedig én ki szoktam szúrni, ha valami, akárcsak baromi halványan látszik a képen.

[link]

2015. okt. 15. 17:07
 8/30 anonim ***** válasza:
Ó, hát akkor tényleg a száradási csíkot láthattad (bár továbbra sem látoka képeken semmit), de sajnos a One Step 10-ese hajlamos rá. Drukkolok, hogy sikerüljön, de még naaaaagyon korán van! (Mondom ezt úgy, hogy én is baromi korán, a 9.dpo-n kezdtem el tesztelni, az a legeslegkorábbi időpont, hogy ha ugyan kevés, de azért pár embernek már mutathatja a teszt, de semmi értékelhető nem volt a 12.-ig).
2015. okt. 15. 17:09
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszi 7-es :) De én látom azon a képen amit felraktál, de tényleg alig lehet látni. Vagy lehet hogy már csak odaképzelem, de olyan jó lenne végre 2 csíkot látni...
2015. okt. 15. 17:10
 10/30 anonim ***** válasza:
Ez negatív, de nincs semmi meglepő ebben a 7.dpo-n. Majd egy hét múlva...;)
2015. okt. 15. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!