Ti láttok ezen valamit?
Figyelt kérdés
Nagyon korai volt a teszt, 7 dpo. Időn belül megjelent, és rózsaszínes színe volt. Száradás után se lett erősebb. Szerintetek?
2015. okt. 15. 16:53
11/30 anonim válasza:
Hidd el, az a 2. csík helye...látom mire gondolsz!
Másfél évig teszteltem minden hónapban a 7. naptól...tapasztalat!
KÍvánok mihamarabbi erős 2. csíkot!
12/30 A kérdező kommentje:
Na jól van, megnéztem a megszáradt tesztet és már én se látok rajta sok mindent :( Elbizonytalanítottatok, pedig azt hittem, hogy végre sikerült.
Ezen bejelöltem, hogy hol láttam/látom a vonalat, de már nem hiszem hogy ez tényleg az :/
2015. okt. 15. 17:50
13/30 anonim válasza:
Szia. Szerintem nagyon halvány még. Ez kb 9. dpo-n volt nekem ilyen. Tudod,ilyenkor még bármi lehet,ha valami nem ok,akkor szelektál a szervezet,és megjön. Persze jó tudni hamar,de ha meg megjön? Az rosszabb érzés,hogy tudtad van ott valami,nem?! Én csak ezt a fajta tesztet használom, " SOHA DE SOHA" nem volt rajta száradási vagy szellemcsík,vagy micsoda. Rengeteget elhasználtam már belőle. (5 terhesség,több éves próbálkozások) Ha volt rajta csík,akár milyen halványan is,mindig helyesen mutatta! Szóval szurkolok neked,hogy megtapad rendesen a babikád! :)
14/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, én az X-epilt használtam sokáig, de mindig záradási csíkos lett, ezért váltottam erre. Már 4 hónapja használom ezt a fajtát, és soha nem volt még rajta 2. csík, még ilyen halványan se. Szóval reménykedek, pedig most elkezdtem barnázni is ami nem hiszem, hogy jó jel :/ De ha pozitív lenne és utána megjönne, akkor legalább tudnám, hogy képes vagyok teherbe esni... Nem tudom... Reménykedek, pedig nem kéne. Mindig csak csalódok :/
2015. okt. 15. 18:01
15/30 anonim válasza:
Én is látom,nagyon drukkolok hogy ne csak a helye legyen:)
16/30 florszi válasza:
Szerintem tesztelj egy hét mulva vagy pár nap mulva.. én az első tesztemet 4 hét körül a mensi elmaradása után 3 nappal csinálta.. hát rettentő halvány volt épp csak lámpa fénynél látszott valami,pár napjára rá csináltam még egyet az sem volt az igazi és egy pár napig csináltam ezt hogy vártam 2 napjára rá csináltam összesen 4 tesztet csináltam és a 4.re mondtam azt ,hogy na most ez tuti baba és mentem a dokihoz :D és ott biztosra meg is mondta akkor voltam 6 hetes terhes :3 most meg 35+5 terhes vagyok :D sok sikert :)
17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon türelmetlen típus vagyok, szerintem holnap reggel is tesztelek egyet, még ha nincs is sok értelme. Remélem azon is lesz ilyen csík, mindkét teszt csak nem lehet hibás...
2015. okt. 15. 20:03
18/30 florszi válasza:
ne parázz rá :) amíg rá voltam hangolódva nekünk se jött össze aztán mondom áhh úgyse lesz most se semmi nem is foglalkoztam vele és tádáám :D Türelem Rózsát terem :)
19/30 anonim válasza:
Én is látom rajta azt a halvány csíkot....én 21.re nem várom...megy a drukk sok sikert majd jelezz ha megvan az eredmény..
20/30 anonim válasza:
Ez ugyan negatív, de szurkolok, hogy a későbbi tesztjeit pozitívak legyenek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!